... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:a tak ja tomu zas rozumiem, tiez by som si nekupil auto bez paketu, lebo kazdy den do toho nasadam a jednoducho sa mi to musi pacit.. ale aby som mal mpaket, kvoli tomu obetovat 30d motor, to by som nedal urcite, skor by som sa poobzeral po inom modeli. G31 530d mozes mat za podobne prachy, s menej km, a bude to pohodlnejsie auto, s lepsou kvalitou interieru, a neskutocne svizne. ale chapem, suv je trend, a tiez rozumiem preco je to take lubive :-) takze tazko radit
a dalsia vec je aktualna situacia, ked vyber u nas je absolutne ubohy, a v nemecku to tiez nieje ziadna vyhra, plus si priratas tak 2 litre + registracnu dan, kym to auto budes mat na sk znackach.. presiel som si tym pred 2 tyzdnami, a skumal som to minimalne od januara, co a ako.. takze nezavidim noale 20d ti asi bude malo. jedine ze by auto nemalo zaruku, ked to chipnes, tak to bude vpohode
Zatial si asi jediny co ma chape. Mam rozpocet schvaleny zenou a uz je aj tak prekroceny :) G31 je uzastne auto na ktore by som nedal dopustit ale ako pises SuV trend je viac + mal som X5 a vzdy mi viac sedelo vyssie auto.
A ano aj reg.dan ma daco do seba kedze vie dost dobre ubrat z bagetu.
A ten chip ano tiez ma to napadlo ak mi to bude malo poriesim to takto casom. Do teraz co som mal auta tak vsetky isli na chip a max spokojnost
boborjelotor napísal:registracna dan je rovnaka ci to doveze z cz, de, ch, alebo zo slovenska. o tom som samozrejme nepisal, to je konstanta ktora sa plati pri kazdom aute, jedno akeho povodu.fuxxo - to auto je v cechach, registracna dan rovnaka ci ho dovlece z nemecka ci alebo cr.
Fuxxo napísal:Aj to v tej litve prerobili na V6.https://auto.bazos.sk/inzerat/127430576/bmw-x3-m40i-xdrivem-performance-467pspanoramaakrapovic.php