... všetko o BMW ...
faceman napísal:No tak 200 eur neviem neviem matyson na Audi 80 2.3i a na E30 320i som platil ročne 200 eur teraz platim až po znamosti a zlave 120 eur na moju E39, no brigadovať nebrigadujem nikde a to ešte mi treba živiť motorku :), zatial pracujem s ND na BMW a docela ma to bavy :) A čo sa tyka kilometrov tak fakt nenabeham veľa tych 8000 cca 10 000 km ročne.
faceman napísal:pytal som sa len okrajovo ked bola už reč o poistkeA maš pravdu M54 je perfektny motor tiež som pokukovla po M54 530i ale fakt je ich malo lebo sa vyrabali už ku koncu ako pišeš a stoja viac
ja by som bol rad aj keby sa dobra 528 M54 našla ale jednoznačne chcem s manualnou prevodovkou no uvidime ako natom budu financie ked pôjdem kupovať zatial dik všetkim za postrehi
Lopo napísal:bez urazky, ale student s 540i a placom kvoli vysokej poistke? to potom asi trochu vysoko rubes, nie? ak ti robi problem dat 100€ rocne naviac za poistku, tak co potom za benzin a pripadne opravy?
faceman napísal:Ked sa ťa môžem opytať v akej poisťovny si mal poistene auto ???
faceman napísal:No tak sa opravujem M54 530i a 528i M52s No ja neplačem
ja si len chcem urobiť prieskum ale z viacerych uhlov ako sa nato pozeram sa mi viacej oplati 528i alebo 530i .....
eko.fresh napísal:
Tak ak to chceme brat uplne doslovne tak najvyhodnejsia je MHD. Ziadna poistka, ziaden benzin ziadna udrzba iba prachy v kapse