... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

big_lebowski
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Poznáte ho niekto ? info za pivo !

Utorok, 16. Novembra 2010, 18:43

zdravíčko, tak teda chcem ísť pozrieť toto neiekdy cez víkend , na začiatok mi to stačí,mteda chcem sa povoziť a uvidím či je to fakt také slabé...
http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/316 ... 50567.html

autíčko vyzerá celkom ok, myslím že by mi stačilo zatiaľ na tie potreby a účely ktoré potrebujem...
a teraz otázka či ho náhodou nepoznáte niekto, samozrejme informácie s odpovedajúcou hodnotou budú ocenené formou na akej sa dohodneme :twisted: :wink:

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: Poznáte ho niekto ? info za pivo !

Utorok, 16. Novembra 2010, 19:37

ja ti poradím nekupuj, bude to mať malý výkon, a nieje nič horšie ako sa voziť na coupe čo nejde :wink: , je to absolútne nepredajné keď ťa to prestane baviť, ak chceš silou mocou 1.6 tak radšej sedan, veľa ľudí mi tu bude kvitovať.........

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Novembra 2010, 20:14

preco sedan ? :-D

to auto je urcite podcenene pokial je naprava v poriadku a pojazdne, cize smelo cim skor pon, podla mna bude do tyzdna prec
!!! Obrázok ???

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 16. Novembra 2010, 20:28

ja osobne by som kupoval s odstupom kombik. :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

e46ka
Auto: lenochod

Utorok, 16. Novembra 2010, 20:46

m4x napísal:
preco sedan ? :-D

to auto je urcite podcenene pokial je naprava v poriadku a pojazdne, cize smelo cim skor pon, podla mna bude do tyzdna prec

preco nikto nechce 316i qp? lebo ked chcem qp chcem ju preto lebo vyzera viac sportovo a ked chcem auto co vyzera viac sportovo chcem aby aj ako tak chodilo a ked chcem auto co vyzera sportovo a ako tak chodilo si nekupim 316i a prave preto je aj podla mojho skromneho nazoru 316qp nepredajne.
ja si myslim ze to auto do tyzdna nebude prec ked ho Big nekupi si bude hladat dlho majitela.
a ze je podcenene? co je akoze kokretne podcenene na tom aute? :lol:
proste e36 316i qp KATASTROFA :lol:

m4x

Utorok, 16. Novembra 2010, 21:27

2250 sa ti zda byt vela ? :-)
no mne sa zda byt malo
uz len za to, ze je to coupe co uz idu o dost vyssie, na fotkach vyzera byt ok a uz len to, ze ma nejaku tu vybavicku hovori za seba
pokial hodnotis iba motor za dalsich 2000 eur a viac tak potom je debata inde
staci si otvorit autobazar.eu popozerat co ludia pytaju za ine zabijaky a hned je jasne, ze ta cena je nizsia aku ma realnu hodnotu - o tomto hovorim
ale jasne, mozme sa bavit aj tak, ze vsak vsetko co kupi clovek na slovensku je kybel predrazeny - s tymto nazorom sa tu mnoho ludi stotoznuje a tazko dokazovat, ze to nie je pravidlom tak hlboko presvedcenym ludom.. inak nejdem sa zastavat toho auta ani robit z neho cukrik, nepoznam ho, ale z foto narozdiel od inych kuskov vidim, ze ta cena je super
!!! Obrázok ???

maiki
Auto: 02" E46 320d

Utorok, 16. Novembra 2010, 21:29

vidim ze budem prvy kto povie nieco plodne... zisti to VINko (ak bolo dovezene) ako som ti pisal, pozri ci bolo burane resp prelakovane.. a preco.. a ci je to dobre spravene... nesedi mi tam spolujazdcova strana smerovka+svetlo

ak bol pravidelne meneny olej, a starane o motor, len sa prevez, skus podradovat, ci to ma tlaky...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Streda, 17. Novembra 2010, 09:45

Ked tak to radsej 318is qp...Ide o poznanie lepsie ako 316i..Sem tam natrafis na kus ktory ma svor.A spotreba skoro taka ista ako na 316i.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

big_lebowski
Autor témy

Streda, 17. Novembra 2010, 11:36

Dik chalani, ja som chcel nejaké vozítko, uvidím ako to pôjde...
Maiki vinko už mám ale nenašlo mi ho na ko.sk lebo ho doviezol pred 4rokmi a vtedy žesa nerobilo, neviem čo je natom pravdy... a teraz otázka, nebude treb a spraviť tú KO keď ju dovezené vozidlo nemá ? neviem ako je to vzákone či kde to prikazujú len ma to napadlo.

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Streda, 17. Novembra 2010, 11:40

nebude treba robiť KO ak je už na SK značkách

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Novembra 2010, 11:54

m4x napísal:
2250 sa ti zda byt vela ? :-)
no mne sa zda byt malo
uz len za to, ze je to coupe co uz idu o dost vyssie, na fotkach vyzera byt ok a uz len to, ze ma nejaku tu vybavicku hovori za seba
pokial hodnotis iba motor za dalsich 2000 eur a viac tak potom je debata inde
staci si otvorit autobazar.eu popozerat co ludia pytaju za ine zabijaky a hned je jasne, ze ta cena je nizsia aku ma realnu hodnotu - o tomto hovorim
ale jasne, mozme sa bavit aj tak, ze vsak vsetko co kupi clovek na slovensku je kybel predrazeny - s tymto nazorom sa tu mnoho ludi stotoznuje a tazko dokazovat, ze to nie je pravidlom tak hlboko presvedcenym ludom.. inak nejdem sa zastavat toho auta ani robit z neho cukrik, nepoznam ho, ale z foto narozdiel od inych kuskov vidim, ze ta cena je super

:lol: :lol: :lol: a z toho čo sme sem napísali, ti nie je jasné prečo stojí 5 korún? ja mám 1.6 a nemám mu čo vyčítať je to super vozítko jazdím zadarmo a ešte ma nikde nenechalo, ale dať ten motor do coupe? tomu chlapovi čo to spravil by som nasral do ruky............

m4x

Streda, 17. Novembra 2010, 11:55

mas priblizne 2 tyzdne od odhlasenia na to, aby si ho prihlasil, inak budes musiet robit KO
- to je v pripade, ze je na slovenskych papieroch

heroe, sorry ked je to pre teba 5 korun. ja tomu rozumiem, ze je to slaby motor, ale podla vas to proste nema ziadnu hodnotu a ma ho darovat, tak to hold !
!!! Obrázok ???

big_lebowski
Autor témy

Streda, 17. Novembra 2010, 12:17

chalani ja by som to mal na salámke ale za 2000 eur , no nekúp to ! :roll:
uvidím jak to pude , oprobujem to aj s patresom ak si nájde minútku na mňa popri výrobe domácich pochutín ... 8)

big_lebowski
Autor témy

Streda, 17. Novembra 2010, 12:20

maiki napísal:
vidim ze budem prvy kto povie nieco plodne... zisti to VINko (ak bolo dovezene) ako som ti pisal, pozri ci bolo burane resp prelakovane.. a preco.. a ci je to dobre spravene... nesedi mi tam spolujazdcova strana smerovka+svetlo

ak bol pravidelne meneny olej, a starane o motor, len sa prevez, skus podradovat, ci to ma tlaky...

maiki ako som Ti na chate písal, chalan hovoríl o búračke na predok pravá strana, plus spodný nárazník trosku prihnutý nejkú srnku či čo to zrazil...
už mi poslal aj vin-ko aj fotky motora , interiéru a exteriéru....

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 18. Novembra 2010, 10:24

kedy to ides pozret?? som sa inak pytal na tie skvrny od oleja, to moze byt zlym tesnenim pod tym deklom ventylov... a ked pises ze buranica bola, mozno z toho je taky spinavy ten motor..
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných