... všetko o BMW ...
m4x napísal:preco sedan ?
to auto je urcite podcenene pokial je naprava v poriadku a pojazdne, cize smelo cim skor pon, podla mna bude do tyzdna prec
m4x napísal:2250 sa ti zda byt vela ? :-)
no mne sa zda byt malo
uz len za to, ze je to coupe co uz idu o dost vyssie, na fotkach vyzera byt ok a uz len to, ze ma nejaku tu vybavicku hovori za seba
pokial hodnotis iba motor za dalsich 2000 eur a viac tak potom je debata inde
staci si otvorit autobazar.eu popozerat co ludia pytaju za ine zabijaky a hned je jasne, ze ta cena je nizsia aku ma realnu hodnotu - o tomto hovorim
ale jasne, mozme sa bavit aj tak, ze vsak vsetko co kupi clovek na slovensku je kybel predrazeny - s tymto nazorom sa tu mnoho ludi stotoznuje a tazko dokazovat, ze to nie je pravidlom tak hlboko presvedcenym ludom.. inak nejdem sa zastavat toho auta ani robit z neho cukrik, nepoznam ho, ale z foto narozdiel od inych kuskov vidim, ze ta cena je super
maiki napísal:vidim ze budem prvy kto povie nieco plodne... zisti to VINko (ak bolo dovezene) ako som ti pisal, pozri ci bolo burane resp prelakovane.. a preco.. a ci je to dobre spravene... nesedi mi tam spolujazdcova strana smerovka+svetlo
ak bol pravidelne meneny olej, a starane o motor, len sa prevez, skus podradovat, ci to ma tlaky...