... všetko o BMW ...
HELLRAISERR napísal:Takže to zhrniem práve som sa vrátil z BA a musím sa poďakovať Macovi za ochotu a super autíčko,na auto možem povedať ak nad ním niekto uvažoval a nebol ho pozrieť a kúpiť može ľutovať...a ten nájazd kilometrov sa dá aj benzín som nechavál vždy vrčať nejakých 10 minút pred jazdov.A jazdím aj mimo mesto chalupu máme 20km od mesta aj svokrovcov 40km.Keby mali všetky autá majiteľov ako Maco. klobúk dole...
DrakulaVladimir napísal:Boze hlqvne nenechavaj zadne auto vrcat pred cestou..tym vrcanim toti olej stoji na mieste cize si vis viac ublizi nez uskodit..max "vrc" minutku a pol :-)
DrakulaVladimir napísal:Boze hlavne nenechavaj zadne auto vrcat 10min pred cestou..tym vrcanim toti olej stoji na mieste cize si vis viac ublizit nez pomoct max "vrc" minutku a pol :-)
HELLRAISERR napísal:Čiže ak to chápem správne takže nenechávajte auto bežať na mieste viac ako desať minút lebo podľa pána Drakulu saVám auto zadrie lebo nefunguje olejové čerpadlo a olej nepreteká v systéme![]()
Neviem učil som sa za automechanika a prešlo mi rukami veľa aút ale toto je novinka.Mám sa čo učiť...
DrakulaVladimir napísal:Olej sa ti rozhadze po motore iba pocas jazdy omfg..
ROKI49 napísal:10 minut nechat vrcat je samozrejme chujovina.