Neviem, opravte ma ak sa mylim, ale tema ma v nazve "rady pred kupou"...
Trochu nerozumiem. Vy ste tu vsetci podnikatelia, co nakupuju auta v zahr.? Pretoze po precitani si niekolkych tem, ako ostatnu som pozeral prave tuto, som mal dojem, ze su tu bmw pozitivni nadsenci a jedinci (ojedinele podnikavci) a ze ustrednou pointou je dobre poradit pri kupe bavoracika.
Tiez by som rad neriesil dovoz zo zahr., neplatil idiotsky vysoky poplatok pri prihlaseni auta na SR a nepytal sa na zoznam spolahlivych predajcov v zahr. ak by sa vsade (aj tu na fore) nestrasilo "slovenskymi km" a podvonikmi a tak podobne.
Ja chapem logike, ze preco by niekto prezradzaj svoje know how, ale tak nenapisal som svoje otazky nejakemu predajcovi aut zo zahranicia. Prave o to mi ide, zistit, ze od koho alebo kam sa obratit ked chcem auto nie zo Slovenskych ciest.
Sam som mal este pred par rokmi E36ku 328i, ale posla. Rad by som E39 touring alebo E61ku pretoze dost sportujem a moje nacinie sa do sedanu nezmesti.
Takze k tym radam pred kupou auta. Vie niekto o predajcovi (nemam problem so Slovenskym predajcom), ktory by bol doveryhodny a od koho by sa auto naozaj oplatilo kupit, pripadne, kto by to perfektne solidne sprostredkoval? (rada pred kupou auta

) Fakt nemam cas zistovat, ze do ktrej temy sa to hodi, do ktorej nie chalani, pochopte. Ak tak presunte spravu do ineho vlakna.
Dakujem
Martin