... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: nekupovat tuto e46coupe, ked tak za inu cenu

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 20:48

Vies co ja som svoj social kupil ako neburany .teda ma trosku suchnuty blatnik ale opravene to nieje este....a fakt kopec veci pomenil predchadzajuci majitel a aj tak sa furt nieco drahe vysere...proste stare auto bude mat furt nieco co treba spravit pokial nedostane komplet renovaciu za neviem kolko tisic eur.....

Preto som si povedal ,ze dalsie si uz kupim kludne aj za nizsiu cenu ako pojdu v tej dobe a spravim ,si vsetko sam
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 20:59

OK jasne ze nieco bude na 10 rocnych BMW opotrebovane ale urcite je najlepsie kupit ak uz nie "cukrik" tak aspon auto co ma najmenej veci opotrebovanych/vadnych. A to aj za cenu drahsieho auta.

Ja som tiez kupil BMW (E46 328Ci) a napriek tomu ze tam nebola ziadna vazna zavada je tam stale co robit (v podstate drobnosti ako nejake silentbloky na vymenu, airbag podlozka, vanos tesnenia, trosku hrdze a pod.).

Preto si myslim ze dobrovolne kupit lacnejsie spustnute BMW ze nieco usetrim sa neoplati (lebo okrem ineho sa vzdy objavia aj skryte-nepredvidatelne zavady ktore si nezahrnul do rozpoctu).

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Piatok, 26. Októbra 2012, 23:04

ja mam neburane coupe ak nepocitam preliacinu cca dva mesiace dozadu... tak ano da sa najst este kupe neburane 12 ročne dokonca

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 10:17

Su rozny ludia, niekomu staci hmoj, niekomu polohnoj, niekto berie auto ako priblizovadlo niekto chce stav noveho. Neviem preco by som nemohol chciet 10 rocne auto s povodnym lakom? Nikdy by som nechel striekane, Ked uz by ma trapilo radsej si ho vybrusim pokial mozem a pripravim sam ako to ma robit nejaky neschopny supak co to robi len aby bolo.
Mam kupit vyklepanu dogytovanu sunku pozvaranu z 5 aut lebo je pekne nastriekane? A za 2 roky zacne vychadzat hniloba? Mam kupit dozvarany crep kde niekto odpili stlpik a privari ho len po obvode a tvari sa ake to to ok? 99% tych co robia buracku to robia len aby bolo a predalo sa.
Chlapci ak chcete budte si v tejto kategorii, Ked si nieto kupuje auto nie na jeden rok a chce sa on starat a tlacit do neho peniaze tak proste vyzaduje co najlepsi stav.

rebel
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 12:30

Ked ale niekto vyzaduje skvely stav, tak by bolo vhodne aby nepozeral auta za 1500 eur ](*,) Nie len sa buchat do prs, ze chcem skvely stav, ale byt ochotny za ten stav aj zaplatit.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 16:33

rebel napísal:
Ked ale niekto vyzaduje skvely stav, tak by bolo vhodne aby nepozeral auta za 1500 eur ](*,) Nie len sa buchat do prs, ze chcem skvely stav, ale byt ochotny za ten stav aj zaplatit.

bingo :D

Darkness
Auto: X5 3.0D
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Októbra 2012, 23:07

jedna vec je auto striekane lebo som ho skrkol na parkovisku a druha vec ze som ho v 60tke oprel o strom :D ... ked sa menil chladic tak az take nevynne nedobrzdenie to nebolo ...
inac pochybujem, ze sa v ba da najst 10r auto co nebolo nikdy striekane. napriklad rano idem k svojmu autu a co nevidim taxikar zo starym focusom kombi mi parkuje na zadnom narazniku a debil ani papierik za oknom ,ze sorry alebo nieco ... mal som sto chuti mu utrhnut spetak a narvat do celneho okna ... ale taky je zivot v meste preto si nekupujem nove auta
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Hopez a 6 neregistrovaných