... všetko o BMW ...
Zajo napísal:Pri tom dokazovani kolko km vydrzi ten a ten motor sme zabudli sa mi zda na jeden aspekt. Auto nie je len motor. Vsetky capy, ramena, tlmice, hadice, motorceky, silenbloky, katalyzatory, nejaka ta elektornika... Ale som 100% proti tomu ze nove je dobre a stare je zle lebo sa kazi. Potom to moze skoncit tak ze ja si kupim BMW z roku 2000 v super stave zo svajciarska dajme tomu za 12tisic a sused si kupi Oktavku novu, on bude platit leasing a drahe diely a ja budem len tankovat a menit olej. Ale na druhu stranu som aj tak skepticky voci BMWckam co maju dajme tomu 400tis+ km. Motor moze byt OK, ale co vsetky ostatne veci okolo toho ktore bude treba menit... Podla mna pri kupe hociakeho auta plati jedno - je jedno ake je auto stare, dolezite je v akom je stave a co uz bolo menene. Ja keby som si pred 10 rokmi kupil E38 tak by som ju teraz predaval so skutocnymi 120tis KM (najazdim cca 12.000 rocne) v top stave za predpokladu ze by som mal na origo pravidelny servis a to nehovorim o tom ze ja s autami zaobchadzam velmi setrne. A taketo stare auta sa daju naozaj najst lebo asi by som nebol jediny z pomedzi par miliard ludi ktory najazdi za 10 rokov tak malo. Kto si zaobstara taketo stare-kvazi nove auto, ten ma podla mna vyhrate a moze s smiat priaznicvom novych aut ktori si za tu istu cenu kupia nejaku novu malu pi*ovinu alebo podobne pseudoauto o velkosti kocika s 3 valcovou pohonnou jednotkou (to sa ani neda nazvat motor)a este horsim hrackarskym interierom kam by som ani besneho psa neposadil. Odo mna asi tak vsetko![]()