... všetko o BMW ...
Je to taká vnutorná mentalita aj ked su si neni istý a nič nevedia o aute, hlavne, že majú budíky v poriadku.
co ja vim, ked vidim v akom stave su tie 20rocne auta, kupis to za par korun, diely za par korun, opravis si vacsinu sam.. s novymi autami je to veru tazke porovnat..xtreme napísal:hehe super tema.. tiez som mal uz par zaujemcov, co zistili, az ked mi volali z domu, ze isli skusat a pozerat 20rocne auto, a ze je stareee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ja vim, ked vidim v akom stave su tie 20rocne auta, kupis to za par korun, diely za par korun, opravis si vacsinu sam.. s novymi autami je to veru tazke porovnat..
BMino napísal:
no neviem, mne pride aj e46 dost podobna e30, skoro vsetko je to take iste, akurat par kablov a par veci naviac, a trochu drahsie diely
xtreme napísal:povies mi ked sa ti odjebe daco na motore, jop?napriklad.. par kablov.. keby si mal chybu v elektrike, a chcel to spravit sam, tak by si zistil ze tych kablov tam je trosku viac..
Helldiver napísal:Asi som divny ale ja som teda nekupil 20 rocne auto za par kroun (vzhladom k cene noveho za zlomok ceny,ale za par korun nie), diely co som preventivne do toho kupil (nove ramena, tlmice) boli hodne drahe, len tlmice cez 600 eur, ale zaroven som s nim za rok fungovania (a 25 000km prejdenych) nemal ziaden problem a jedine co mi BC vypisal bola vypalena ziarovka. Ziaden problem s centralom, elektrikou, dobijanim, kolisanim otacok motora, buchotanim naprav a co ja viem este coho. Kazdy si sam vybera ako auto, v akom stave, od koho a za kolko kupi a zaroven ako sa onho bude starat a co mu dopraje aby spolahlivo a bezproblemovo sluzilo.
BMino napísal:
preco by som mal elektirku robit sam? nesprtam do toho, comu poriadne nerozumiem
a preco by tam malo byt viac kablov k jednej veci? a preco by mala byt chyba v kabloch?
BMino napísal:
presne, ako to uz bolo vela krat napisane,niekto kupi srot a potom sa cuduje, ze sa to kazi
xtreme napísal:pci, necudujem sa nicomu, viem ze som sa nechal ojebat, spokojny???ale myslim ze kazde auto sa casom kazi, ci je to cukrik alebo srot.. skratka pouzivanim sa opotrebuje.. a ty tiez nemas nove auto, tak s tym musis ratat.. ci nie?
boha, asi si musim 2krat rozmysliet ci tu daco napisem..
kazdy ma ine priority, ja by som zase nikdy nesiel do ojazdeneho auta, radsej kupim vzdy noveRudyJames napísal:to je zase plodna diskusiakazdy ma ine priority, ja by som zase nikdy nesiel do ojazdeneho auta, radsej kupim vzdy nove
BMino napísal:
to kazdy, keby boli peniaze
BMino napísal:
to kazdy, keby boli peniaze
Helldiver napísal:Nesuhlasim, ja urcite nie. Nove auto z fabriky by som si kupil jedine kebyze mam nechutne vela penazi a uz fakt neviem co s nimi. Napriklad kebyze mam na kupu auta k dispozicii 2 mega, tak si kupim 1-2 rocnu mierne jazdenu 20-40tkm 740-750i F01 v peknej vybave. Urcite nie total novu za 2.5 mega.