... všetko o BMW ...
xtreme napísal:hehe super tema.. tiez som mal uz par zaujemcov, co zistili, az ked mi volali z domu, ze isli skusat a pozerat 20rocne auto, a ze je stareee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ja vim, ked vidim v akom stave su tie 20rocne auta, kupis to za par korun, diely za par korun, opravis si vacsinu sam.. s novymi autami je to veru tazke porovnat..
BMino napísal:
no neviem, mne pride aj e46 dost podobna e30, skoro vsetko je to take iste, akurat par kablov a par veci naviac, a trochu drahsie diely
xtreme napísal:povies mi ked sa ti odjebe daco na motore, jop?napriklad.. par kablov.. keby si mal chybu v elektrike, a chcel to spravit sam, tak by si zistil ze tych kablov tam je trosku viac..
Helldiver napísal:Asi som divny ale ja som teda nekupil 20 rocne auto za par kroun (vzhladom k cene noveho za zlomok ceny,ale za par korun nie), diely co som preventivne do toho kupil (nove ramena, tlmice) boli hodne drahe, len tlmice cez 600 eur, ale zaroven som s nim za rok fungovania (a 25 000km prejdenych) nemal ziaden problem a jedine co mi BC vypisal bola vypalena ziarovka. Ziaden problem s centralom, elektrikou, dobijanim, kolisanim otacok motora, buchotanim naprav a co ja viem este coho. Kazdy si sam vybera ako auto, v akom stave, od koho a za kolko kupi a zaroven ako sa onho bude starat a co mu dopraje aby spolahlivo a bezproblemovo sluzilo.
BMino napísal:
preco by som mal elektirku robit sam? nesprtam do toho, comu poriadne nerozumiem
a preco by tam malo byt viac kablov k jednej veci? a preco by mala byt chyba v kabloch?
BMino napísal:
presne, ako to uz bolo vela krat napisane,niekto kupi srot a potom sa cuduje, ze sa to kazi
xtreme napísal:pci, necudujem sa nicomu, viem ze som sa nechal ojebat, spokojny???ale myslim ze kazde auto sa casom kazi, ci je to cukrik alebo srot.. skratka pouzivanim sa opotrebuje.. a ty tiez nemas nove auto, tak s tym musis ratat.. ci nie?
boha, asi si musim 2krat rozmysliet ci tu daco napisem..
RudyJames napísal:to je zase plodna diskusiakazdy ma ine priority, ja by som zase nikdy nesiel do ojazdeneho auta, radsej kupim vzdy nove
BMino napísal:
to kazdy, keby boli peniaze
BMino napísal:
to kazdy, keby boli peniaze
Helldiver napísal:Nesuhlasim, ja urcite nie. Nove auto z fabriky by som si kupil jedine kebyze mam nechutne vela penazi a uz fakt neviem co s nimi. Napriklad kebyze mam na kupu auta k dispozicii 2 mega, tak si kupim 1-2 rocnu mierne jazdenu 20-40tkm 740-750i F01 v peknej vybave. Urcite nie total novu za 2.5 mega.