... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Johnny-D
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Trenčiansky

Názor bmw x5 predface

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 20:07

čaute chlapci,

kamoš čo už nejaký čas žije v CR si pozeral x5tku predface, som sa mu ponúkol že sa spýtam tu na klube. Je to manuál takže odpadá tá myšlienka že poface majú lepšie automaty.. predajca vyzerá byť seriózny a férový chlap vraj…neviem nevyznám sa ale príde mi to celkom zaujimavá ponuka aj keď viem že poface je lepší kauf ale predpokladám že až tolko love neni…resp. je ale nechce všetko dávať do auta..

R.v 2002
Maunual
3diesel
Najazd 270tis

prvý majiteľ
podnikateľ čiže platca DPH
Servis všetko jak má byť
výbava slušná okrem navi panelu
komplet nové prezutie

cena na eura cca 6tis EUR:D
Pánko ma cca do 50tky takžia žiadny mladík aka šumacher:)

Overiteľná história v bmw samozrejmosťou plus vydokladovaný komplet servis do poslednej chvíle..

Užívateľov profilový obrázok
banned
Kraj: Bratislavský

Re: Názor bmw x5 predface

Pondelok, 11. Novembra 2013, 13:05

Isto by ma trapil automat, resp. x5 v manuali - o to by som ani nezakopol... Ak je auto v dobrom stave, najma motor a napravy, tak ta cena je fajn - mozno najlacnejsia 3.0d v ponuke... Nevahal by som, ked aj majitel je taky ako pises.
banned... ...connecting people :)

Johnny-D
Autor témy

Pondelok, 11. Novembra 2013, 23:34

auto kúpené :thumbup:

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 12. Novembra 2013, 07:30

Johnny-D napísal:
auto kúpené :thumbup:

Tak potom napis dojmy, aky mas pocit z auta, pripadne pribeh
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Johnny-D
Autor témy

Streda, 13. Novembra 2013, 23:59

Auto som nekupil ja takze pribeh z mojej strany nebude ale tak mozno kamos sa da nahovorit:)) a chcel som sa spytat lebo tento pan co predaval tuto 5ku bude mat na odpis este jednu x5 tak cca o nejaky mesiac hovoril. LEN s tym rozdielom ze sa jedna o automat a cena pocitam bude tiez pomerne nizka.

A ak mam pravdu povedat mam teraz chrobaka v hlave:-// nakolko cena je lakava clovek seriozny ba dokonca nam povedal ze ako druhu podnikatelsku cinost maju autoservis. LEN ako som spomenul jedna sa o automat:-/// a na ten tu v predface x5 kazdy "nadava".

A vraj bol pred rokom urobeny repas prevodovky v hodnote 24tis KC, komplet velky servis, ramena,riadenie, filtre aj s olejom atd. Vraj jediny problem co tam je ked sa necha auto na rezervu tak pri nastartovani cca 10sekund toci kym naskoci. Vraj to je nejake prepustacie cerpadlo v nadrzi...

No a babo rad:D

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 16. Novembra 2013, 20:24

X5 135kW 30d predface so starym automatom zerie ako krava a nic nejde... nedaj sa zlakat nizkou cenou...

M.B.W.
Auto: X5

Sobota, 16. Novembra 2013, 21:56

PetoK,

Tak povedal by som ako ktora..., aj ked ist po poface sa oplati viac, ja som bral pred 4 rokmi predface lebo ma jeden pako, ktoemu som silno veril dobre ojebabral

Mozno som vynimka tu na klube , ale mam najazd 380kkm ,x5 2002, 3.0d, predface automat ....existuje este horsia kombinacia??? :shock: a zatial spotreba 9.5 l/100 km, rocne cca 50000 km.

Za posledne dva roky vymena/oprava iba z dovodu veku a regulernej opotrebovanosti, ale musim si zaklopat na drevo keby nieco...

Johnny-D
Ak mas zaujem o predface a nemas kompletnu historiu oprav za posledne aspon tri roky priprav si tak este 5k EUR ku kupnej cene, nehovorim ze sa tam moze nieco posrat ale pre istotu by som si par bananov pripravil, vies vodna pumpa, termostat, vsetky mozne cerpadla, rozvodovka, prevodovka buďe asi v poho ked bol urobeny repas, dalej remene, kladky, zhavice, silentbloky mozno aj homokineticke klby, stoja nieco...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní