... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mr.S
Kraj: Košický

Re: Najlepsie overene autobazare v Nemecku

Piatok, 12. Februára 2010, 21:49

badboy8605 napísal:

...ako ja radšej pojdem do toho polska kupim tam lacnejšie a to iste ako v nemčursku...tuto je dalšia M3-ka 01ka tiež ma servisku a cena 14900e

ked niekto napise, ze to ma servisku... to je ako nejaka zaruka ? Servisiek si vyrobim kolko chcem. To posledne Mko, co si tu dal, je minimalne burane na predok + to vyzera na celolak. By som to rad videl na KO :D
Dalsia vec je, ze europske verzie r. 2001-02 by som obchadzal zdaleka, (obvzlast z krajin V4, kde tymto autam malokto rozumie a o nejakej starostlivosti radsej ani nehovorim... ) pokial nema zdokumentovanu bud vymenu motora za novsi resp. vymene ojnicne loziska po vyrobnej vade tychto rocnikov, ktore zvolavalo bmw, ale to je uz ina historka :wink: . Hlavne, ze cena je nizka... ](*,) .... a potom ludia placu.

Jeden polsky priklad: totalka na predok + totalka na strechu a bok = neburane auto s kompletnou dokumentaciou a serviskou, 20tis. km. Bol to tusim lexus is250. Dve totalky vysli na 9tis. € + robota - vysledok predany za 19500€ \:D/
Bol som svedkom nejednej takejto "opravy" u polskych kolegov, ktori taketo auta davaju najradsej na export.
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 12. Februára 2010, 22:50

Mr.S napísal:

ked niekto napise, ze to ma servisku... to je ako nejaka zaruka ? Servisiek si vyrobim kolko chcem. To posledne Mko, co si tu dal, je minimalne burane na predok + to vyzera na celolak. By som to rad videl na KO :D
Dalsia vec je, ze europske verzie r. 2001-02 by som obchadzal zdaleka, (obvzlast z krajin V4, kde tymto autam malokto rozumie a o nejakej starostlivosti radsej ani nehovorim... ) pokial nema zdokumentovanu bud vymenu motora za novsi resp. vymene ojnicne loziska po vyrobnej vade tychto rocnikov, ktore zvolavalo bmw, ale to je uz ina historka :wink: . Hlavne, ze cena je nizka... ](*,) .... a potom ludia placu.

Jeden polsky priklad: totalka na predok + totalka na strechu a bok = neburane auto s kompletnou dokumentaciou a serviskou, 20tis. km. Bol to tusim lexus is250. Dve totalky vysli na 9tis. € + robota - vysledok predany za 19500€ \:D/
Bol som svedkom nejednej takejto "opravy" u polskych kolegov, ktori taketo auta davaju najradsej na export.

...ako si prišiel na to,že bolo burane?by ma to zaujimalo s akou obratnosťou si to vyštudoval stej fotky a servisiek si viem aj ja plnu pču natlačiť ale jasne čo je lacne je automaticky dojebane...ja som tiež videl všeliake lopaty polepene ale nie všetky lacne auta su lopaty!!!o tomto je sa asi zbytočne baviť ty maš svoju pravdu a ja svoju to sa tu možme ešte dlho hadať...

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Februára 2010, 23:43

Mr.S ma pravdu, bolo to striekane :mrgreen:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 13. Februára 2010, 06:11

dobre by bolo brat si zo sebou tu vecicku co meria hrubku "farby" auta... a potom sa ich spytat preco? :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

badboy8605

Sobota, 13. Februára 2010, 10:12

johnyfly1 napísal:
dobre by bolo brat si zo sebou tu vecicku co meria hrubku "farby" auta... a potom sa ich spytat preco? :mrgreen:

...tym by si len zistil či to bolo lakovane oni by ti aj tak nič nepovedali...

MarcusAurelius
Auto: BMW 320D e46
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 13. Februára 2010, 14:22

...a nie každy poliak je kurva ojebavacka sice väčšina je ale stymi istymi povahami som sa často stretaval aj tu na slovensku...

no tak v tom to s tebou musim suhlasit..lebo zatial co som bol v bazaroch.. vsade sami spekulant.. tlaci mi do hlavy, ze auto ma 160 000km.. otocim klucik 170 000 :D, nastartujem zaradim.. paka ide ako po milion km hadam, dotrhana kozenka okolo nej, volant ako keby ho mysi obzuvali, dupnem na plyn ide to ako starkej favoritka...
spytam sa ho ci ho mozem napichnut na diagnostiku, povie mi, ze: "ved vam nesvieti ziadna kontrolka, tak musi byt vsetko v poriadku, ze vraj to je uz elektronika" mi to vravel, ako keby som v zivote auto nevidel :D.. tak som sa len zasmial
otvorim kapotu kuknem na motor zadrbany ako ciganska hracka.. tak som sa zbalil a siel domov a on chce za to 7500€.. vtedy som si povedal, ze ani taky turek nemusi byt zla volba :D
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)

kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel

MarcusAurelius

Sobota, 13. Februára 2010, 14:32

chlapci... prave kukam inzeraty na mobile.de a vsimol som si tam novinku, ze cena "brutto" a cena "netto"
domnievam sa, ze ta cena "netto" bude tzv. exportpreis .. no aj tak by som sa chcel opytat, ze co to ta exportpreis alebo "netto" cena je.. preco to davaju o tolko lacnejsie ked auto exportujem?

neviem mozno sa mylim.. s tym, ze exportpreis = netto cena
ak ano tak ma kludne opravte :)

... aha prave kukam ze to je len DPH :D .. no nic.. ale asi to moze byt ta exportpreis ci nie?
predam
Spinac svetiel (E90)

kupim

spec
Auto: E39 540i 6speed

Sobota, 13. Februára 2010, 15:49

Tiez nie som 100% isty ale asi to bude cena pre tych co kupuju bez DPH aby to zdanili potom vo svojej krajine..

Edit:Takze potvrdene kedze sa jedná o kupu tovaru s clenskeho štátu nakupuje sa bez DPH nasledne potom sa zdani tu na Slovensku,je to vlastne to iste ako ked kupujem stroje z CZ tiez je to na fakture bez DPH.
Cize export preis je cena bez DPH samozrejme potom sa musi uviest vo fakture vsetky naležitosti ako ičo a podobne veci..
Neviem ci možem ale tu je link na danu vec..

http://www.porada.sk/t28504-p5-dph-a-oj ... z-ndr.html
Naposledy upravil/-a spec v Sobota, 13. Februára 2010, 18:36, upravené celkom 2 krát.

MarcusAurelius

Sobota, 13. Februára 2010, 16:25

spec napísal:
Tiez nie som 100% isty ale asi to bude cena pre tych co kupuju bez DPH aby to zdanili potom vo svojej krajine..

takze to bude asi len mozny odpocet DPH.. no zial ja do roka nevyprodukujem svojou cinnostou 1000€, ze by som si to mohol z dani odpisat,

ale ktovie ako to tam je o.O.. ak niekto vie na 100% ako to tam funguje budem mu vdacny za jeho prispevok
predam
Spinac svetiel (E90)

kupim

1morok
Auto: 330ci smg

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:19

ako tu už bolo viackrát napísane, poliak nieje sprostý aby predal niečo pod cenu
naivne si myslieť že sa dá kúpiť m3 za 15t., to by som sa na ňu potom prišiel pozrieť
nepochopím, prečo niekto chce ísť kupovať auto do polska, však poliakov pozná celá zemeguľa ako ojebavačov, a keď píšem celá zemeguľa tak tým aj myslím celú zemeguľu.
ešte tak krovky, ak ich má niekto rád. alebo diely, tam nieje až taký priestor pre ojeby
badboy8605 napísal:

...ako si prišiel na to,že bolo burane?by ma to zaujimalo s akou obratnosťou si to vyštudoval stej fotky a servisiek si viem aj ja plnu pču natlačiť ale jasne čo je lacne je automaticky dojebane...ja som tiež videl všeliake lopaty polepene ale nie všetky lacne auta su lopaty!!!o tomto je sa asi zbytočne baviť ty maš svoju pravdu a ja svoju to sa tu možme ešte dlho hadať...

badboy8605

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:53

1morok napísal:
ako tu už bolo viackrát napísane, poliak nieje sprostý aby predal niečo pod cenu
naivne si myslieť že sa dá kúpiť m3 za 15t., to by som sa na ňu potom prišiel pozrieť
nepochopím, prečo niekto chce ísť kupovať auto do polska, však poliakov pozná celá zemeguľa ako ojebavačov, a keď píšem celá zemeguľa tak tým aj myslím celú zemeguľu.
ešte tak krovky, ak ich má niekto rád. alebo diely, tam nieje až taký priestor pre ojeby

...mne to len vyhovuje a par dalšim čo tam chodia po auta...nebudem už nikoho presvedčiať o tom,že take špiny ako su tam su aj u nas to ju už na každeho zvaženi mne sa tam dobre nakupuje či už diely alebo auta a ved aj tak su to všetko dovozy s nemecka a zatial ma nikto nejak neojebal,že by mi predal lopatu presne čo povedal to aj bolo v skutočnosti a za par korun a teraz sa až tak neojebava ako kedysi sa to už neoplati(podla mojich skusenosti)!!! a ked tam môžu chodiť zo slovenska nakupovať nove auta prečo by som ja nešiel kupovať jazdene...ale berem je to tvoj nazor ale ver,že nemci su tiež pekne špiny a tym nemyslim turkov a inich prisťahovalcov...

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 18. Apríla 2010, 23:15

Tak ako je to stou cenou z mobile.de?

Mám pozerat cenu netto a potom zaplatim na SR dph, alebo ako?
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 19. Apríla 2010, 06:37

Peped napísal:
Tak ako je to stou cenou z mobile.de?

Mám pozerat cenu netto a potom zaplatim na SR dph, alebo ako?

Platis plnu cenu, ziadne netto atd. Da sa to jedine v tom pripade, ak beries na firmu, ale musis potom priznat DPH tu. Smola ze si v EU, keby si bol mimo, mozes brat bez dane aj ako osoba.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 19. Apríla 2010, 10:51

MuadDeeb napísal:

Platis plnu cenu, ziadne netto atd. Da sa to jedine v tom pripade, ak beries na firmu, ale musis potom priznat DPH tu. Smola ze si v EU, keby si bol mimo, mozes brat bez dane aj ako osoba.

Dík.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných