... všetko o BMW ...
badboy8605 napísal:
...ako ja radšej pojdem do toho polska kupim tam lacnejšie a to iste ako v nemčursku...tuto je dalšia M3-ka 01ka tiež ma servisku a cena 14900e
Mr.S napísal:
ked niekto napise, ze to ma servisku... to je ako nejaka zaruka ? Servisiek si vyrobim kolko chcem. To posledne Mko, co si tu dal, je minimalne burane na predok + to vyzera na celolak. By som to rad videl na KO![]()
Dalsia vec je, ze europske verzie r. 2001-02 by som obchadzal zdaleka, (obvzlast z krajin V4, kde tymto autam malokto rozumie a o nejakej starostlivosti radsej ani nehovorim... ) pokial nema zdokumentovanu bud vymenu motora za novsi resp. vymene ojnicne loziska po vyrobnej vade tychto rocnikov, ktore zvolavalo bmw, ale to je uz ina historka. Hlavne, ze cena je nizka...
.... a potom ludia placu.
Jeden polsky priklad: totalka na predok + totalka na strechu a bok = neburane auto s kompletnou dokumentaciou a serviskou, 20tis. km. Bol to tusim lexus is250. Dve totalky vysli na 9tis. € + robota - vysledok predany za 19500€
Bol som svedkom nejednej takejto "opravy" u polskych kolegov, ktori taketo auta davaju najradsej na export.
johnyfly1 napísal:dobre by bolo brat si zo sebou tu vecicku co meria hrubku "farby" auta... a potom sa ich spytat preco?
...a nie každy poliak je kurva ojebavacka sice väčšina je ale stymi istymi povahami som sa často stretaval aj tu na slovensku...
spec napísal:Tiez nie som 100% isty ale asi to bude cena pre tych co kupuju bez DPH aby to zdanili potom vo svojej krajine..
badboy8605 napísal:
...ako si prišiel na to,že bolo burane?by ma to zaujimalo s akou obratnosťou si to vyštudoval stej fotky a servisiek si viem aj ja plnu pču natlačiť ale jasne čo je lacne je automaticky dojebane...ja som tiež videl všeliake lopaty polepene ale nie všetky lacne auta su lopaty!!!o tomto je sa asi zbytočne baviť ty maš svoju pravdu a ja svoju to sa tu možme ešte dlho hadať...
1morok napísal:ako tu už bolo viackrát napísane, poliak nieje sprostý aby predal niečo pod cenu
naivne si myslieť že sa dá kúpiť m3 za 15t., to by som sa na ňu potom prišiel pozrieť
nepochopím, prečo niekto chce ísť kupovať auto do polska, však poliakov pozná celá zemeguľa ako ojebavačov, a keď píšem celá zemeguľa tak tým aj myslím celú zemeguľu.
ešte tak krovky, ak ich má niekto rád. alebo diely, tam nieje až taký priestor pre ojeby
Peped napísal:Tak ako je to stou cenou z mobile.de?
Mám pozerat cenu netto a potom zaplatim na SR dph, alebo ako?
MuadDeeb napísal:
Platis plnu cenu, ziadne netto atd. Da sa to jedine v tom pripade, ak beries na firmu, ale musis potom priznat DPH tu. Smola ze si v EU, keby si bol mimo, mozes brat bez dane aj ako osoba.