... všetko o BMW ...
badboy8605 napísal:...ale aj tak keby chcem taku M3ku na kktiny kupim buchnutu a za par šupov opravim a vozim sa hentej žltej by mi bolo aj luto ale tejto ani nie...je za 8700e a nech ma oprava vynde do 4000e samozrejme žiadne nove diely aspon čo sa tyka plechariny tak si myslim,že okolo domu by stačilo...
badboy8605 napísal:..samozrejme ked tak vyhodne taku buračku by to bolo pre takeho čo si to vie spraviť sam a ja nemam problem to fuknuť na stolicu narovnať si to a všetko okolo toho dopasovavačky,priprava...a striekanie by ma tiež vyšlo toho predku tak max 200e...
Mr.S napísal:
oprava ta urcite do 4000€ nevyjde, mozes ratat minimalne so 7000+€ aj to ked motoru, prevodovke nic nie je, to len z foto, co vidim. Ceny novych dielov od pouizitych, co ponukaju tzv. predajcovia sa takmer vobec nelisia.
A co sa tyka tej zltej, ano vodicov hrniec je pokrceny, zrejme preto mu chyba krytka startera a kedze je to krive, tak sa tam ani neda uchytit a tak je tam len volne polozeny. Samozrejme foto moze skreslovat.
BMino napísal:
ale to hovoris ty, ak chodis do polska, tak vies, ze poliaci sa v autach vyznaju na vybornu + 5 hviezdiciek k tomu, a tiez im ide o obchod a prachy a vedia co ma aku cenu, takze ked tam nabehne niekto s tym, ze si chce kupit auto, moze sa stat, ze ho bez problemu odrbu a on im este bude dakovat a chvalit sa ako dobre a lacno kupil
takze do polska sa neoplati chodit hura systemom
badboy8605 napísal:
...a až tak vela nie teraz som len tak zbežne kukol volake tak čelo,vyztuha,naraznik 400+ ,kapota 400-500e,svetla xenony 300e a nech za chladiče dam dalšich 300e samozrejme cesta 200e čo by som behal po diely a robil by som si to sam čiže robota by sa nepočitala až na stolicu tam nejaky prenajom ale to by bolo zanedbatelne a dalšie kktiny ako tie plasty a tak okolo to by sa dalo tiež zohnať za par korun stich čo sa tam rozpredavaju....možno som naivny ale ja to až tak hrozne nevidim a zase nemal by som v umysle to len tak polepiť taku robotu nemam rad...ale tich 7000 by ma to možno vyšlo keby si to dam robiť volakomu...
Mr.S napísal:
karbonova vystuha cca. 200€
origo naraznik so vsetkym 330€
m3 kapota 500€
xenony so vsetkym 500€ ak tam boli bixenony tak 700€
chladicova stena 750€
visko spojka s vrtulou 100€
predne ladvinky 50€
airbox s telesom odmeriavaca 280€
nodobky vody, ostrekovaca s motorcekom 200€
vbnutorne blatniky, kryty motora, plasty sania 300€
hned mas 3500€ a to su len niektore veci (jazdenky, nie nove!), treba tam toho este ovela viac... a ako bonus mozno treba aj airbagy.
A kde je este robota + klampiarcina + lakovanie + velky servis ? Ked je to r.2001 z EU, tak bude mat sotva 60tis.km
MarcusAurelius napísal:badboy nerad sa ti serem do roboty, ale musim suhlasit s ostatnimi
uz len to, ze si zo zaciatku pisal, ze v nemecku su tie auta o par tisic drahsie mi naznacuje, ze ked to poliak predava lacnejsie, ze to bude nejaky odrb.. ved predsa poliak nie je debil, ze kupi auto za 17 litrov a tu mi ho bude predavat za 14.. sak to by ani moj maly sused co ma 4 roky nespravil..
To ze niekto nieco predava znamena, ze chce zarobit a nie prerobit.. a poliaci su velmi dobri odrbavaci a spekulanti a ak nieco predavaju za 14 000 kupili to max za 10 000... stocili opravili a hura do predaja..a v tomto su oni majstri to mi mozes verit.. co myslis preco su tam take lacne veci..
(skutocny priklad)
na slovensku ukradnu fabiu kombi.. do 24 hodin je rozobrata na suciastky a exportovana do polska kde ju kupia za par supiek
ked to niekto vie robit so skodovkou urcite aj s BMW-ckami tak asi takto funguje trh v polsku..
ale samozrejme nie len tam ale aj vsade inde, to bol iba priklad...
no myslim si, ze ked nieco kupis v nemecku od nemca (nie nejakeho semira alebo aliho alebo dakeho rusinca!!!) tak by som mal srdce ovela pokojnejsie ako keby som si nieco kupil v polsku :)
Mr.S napísal:to plechove celo stoji nove 40€, holy naraznik 100€, cize by si dal za vystuhu 260€
Mr.S napísal:to plechove celo stoji nove 40€, holy naraznik 100€, cize by si dal za vystuhu 260€
badboy8605 napísal:ako zistiš na mobile a autoscoute ktory bazar je spolahlivy...tak asi nijak teraz to stoji za pču nikto nič nepodrži a ked tak to iba povie ale kto skor pride ten skor melie...aspon moja skusenosť kedže videl som chalanov ktory išli na isto do bazaru po auta a boli tam prvy ale hold prišli poliaci a smola bolo po nakupe akurat si mohol zobrať čo ostalo
patres napísal:V prvom rade mobile.de , autoscout24.de autoscout24.at a ine NIE SU autobazare ale portali.
To ci je inzerat spolahlivy alebo nie portal nepreveruje. Mozes jedine zavolat Inzerujucemu a pytat sa ho. Pripadne Vycestovat.
To ci je Inzerujuci ale spolahlivy ti nikto nepovie.
emporio napísal:
Ved prave preto som zalozil tuto temu, dufal som ze niekto mi napise nejake tipy na spolahlivych predajcov, uz mam nieco ale bohuzial nie z tohoto fora...
Ja si urcite radsej kupim auto v nejakom normalnom autobazari v DE, ako zlepeny srot u ojebavacov v PL, aj ked cena bude vyssia.
emporio napísal:
Ved prave preto som zalozil tuto temu, dufal som ze niekto mi napise nejake tipy na spolahlivych predajcov, uz mam nieco ale bohuzial nie z tohoto fora...
Ja si urcite radsej kupim auto v nejakom normalnom autobazari v DE, ako zlepeny srot u ojebavacov v PL, aj ked cena bude vyssia.