... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mr.S
Kraj: Košický

Re: Najlepsie overene autobazare v Nemecku

Piatok, 12. Februára 2010, 12:36

badboy8605 napísal:
...ale aj tak keby chcem taku M3ku na kktiny kupim buchnutu a za par šupov opravim a vozim sa hentej žltej by mi bolo aj luto ale tejto ani nie...je za 8700e a nech ma oprava vynde do 4000e samozrejme žiadne nove diely aspon čo sa tyka plechariny tak si myslim,že okolo domu by stačilo...

oprava ta urcite do 4000€ nevyjde, mozes ratat minimalne so 7000+€ aj to ked motoru, prevodovke nic nie je, to len z foto, co vidim. Ceny novych dielov od pouizitych, co ponukaju tzv. predajcovia sa takmer vobec nelisia.

A co sa tyka tej zltej, ano vodicov hrniec je pokrceny, zrejme preto mu chyba krytka startera a kedze je to krive, tak sa tam ani neda uchytit a tak je tam len volne polozeny. Samozrejme foto moze skreslovat.
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Februára 2010, 12:46

badboy8605 napísal:
..samozrejme ked tak vyhodne taku buračku by to bolo pre takeho čo si to vie spraviť sam a ja nemam problem to fuknuť na stolicu narovnať si to a všetko okolo toho dopasovavačky,priprava...a striekanie by ma tiež vyšlo toho predku tak max 200e...

ale to hovoris ty, ak chodis do polska, tak vies, ze poliaci sa v autach vyznaju na vybornu + 5 hviezdiciek k tomu, a tiez im ide o obchod a prachy a vedia co ma aku cenu, takze ked tam nabehne niekto s tym, ze si chce kupit auto, moze sa stat, ze ho bez problemu odrbu a on im este bude dakovat a chvalit sa ako dobre a lacno kupil
takze do polska sa neoplati chodit hura systemom
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 12. Februára 2010, 13:01

Mr.S napísal:

oprava ta urcite do 4000€ nevyjde, mozes ratat minimalne so 7000+€ aj to ked motoru, prevodovke nic nie je, to len z foto, co vidim. Ceny novych dielov od pouizitych, co ponukaju tzv. predajcovia sa takmer vobec nelisia.

A co sa tyka tej zltej, ano vodicov hrniec je pokrceny, zrejme preto mu chyba krytka startera a kedze je to krive, tak sa tam ani neda uchytit a tak je tam len volne polozeny. Samozrejme foto moze skreslovat.

...a až tak vela nie teraz som len tak zbežne kukol volake tak čelo,vyztuha,naraznik 400+ ,kapota 400-500e,svetla xenony 300e a nech za chladiče dam dalšich 300e samozrejme cesta 200e čo by som behal po diely a robil by som si to sam čiže robota by sa nepočitala až na stolicu tam nejaky prenajom ale to by bolo zanedbatelne a dalšie kktiny ako tie plasty a tak okolo to by sa dalo tiež zohnať za par korun stich čo sa tam rozpredavaju....možno som naivny ale ja to až tak hrozne nevidim a zase nemal by som v umysle to len tak polepiť taku robotu nemam rad...ale tich 7000 by ma to možno vyšlo keby si to dam robiť volakomu...

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 13:06

BMino napísal:

ale to hovoris ty, ak chodis do polska, tak vies, ze poliaci sa v autach vyznaju na vybornu + 5 hviezdiciek k tomu, a tiez im ide o obchod a prachy a vedia co ma aku cenu, takze ked tam nabehne niekto s tym, ze si chce kupit auto, moze sa stat, ze ho bez problemu odrbu a on im este bude dakovat a chvalit sa ako dobre a lacno kupil
takze do polska sa neoplati chodit hura systemom

...ved to je jasne a ja tiež niesom kkt,že by som sa nechal ojebať ja si všetko kontrolujem a neboj už sa mi stalo konkretne na tom bmw čo mam teraz,že mi nechcel dat odviesť i ked bolo tesnenie pod hlavou odfajčene...ale zase som sa nedal odbiť pekne som nalial vodu a išiel sa odviesť ja nepotrebujem mačku vo vreci a ked bolo všetko ostatne čo tvrdil,že je v pohode tak až potom som ho vykešoval...a ja viem ake su to kurvy,že by ojebali aj vlastnu mamu ale nesmieš sa dať a hl. tam isť sniekym kto sa tomu aspon trošku vyzna...

Mr.S

Piatok, 12. Februára 2010, 13:43

badboy8605 napísal:

...a až tak vela nie teraz som len tak zbežne kukol volake tak čelo,vyztuha,naraznik 400+ ,kapota 400-500e,svetla xenony 300e a nech za chladiče dam dalšich 300e samozrejme cesta 200e čo by som behal po diely a robil by som si to sam čiže robota by sa nepočitala až na stolicu tam nejaky prenajom ale to by bolo zanedbatelne a dalšie kktiny ako tie plasty a tak okolo to by sa dalo tiež zohnať za par korun stich čo sa tam rozpredavaju....možno som naivny ale ja to až tak hrozne nevidim a zase nemal by som v umysle to len tak polepiť taku robotu nemam rad...ale tich 7000 by ma to možno vyšlo keby si to dam robiť volakomu...

karbonova vystuha cca. 200€
origo naraznik so vsetkym 330€
m3 kapota 500€
xenony so vsetkym 500€ ak tam boli bixenony tak 700€
chladicova stena 750€
visko spojka s vrtulou 100€
predne ladvinky 50€
airbox s telesom odmeriavaca 280€
nodobky vody, ostrekovaca s motorcekom 200€
vbnutorne blatniky, kryty motora, plasty sania 300€

hned mas 3500€ a to su len niektore veci (jazdenky, nie nove!), treba tam toho este ovela viac... a ako bonus mozno treba aj airbagy.
A kde je este robota + klampiarcina + lakovanie + velky servis ? Ked je to r.2001 z EU, tak bude mat sotva 60tis.km
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 14:10

Mr.S napísal:

karbonova vystuha cca. 200€
origo naraznik so vsetkym 330€
m3 kapota 500€
xenony so vsetkym 500€ ak tam boli bixenony tak 700€
chladicova stena 750€
visko spojka s vrtulou 100€
predne ladvinky 50€
airbox s telesom odmeriavaca 280€
nodobky vody, ostrekovaca s motorcekom 200€
vbnutorne blatniky, kryty motora, plasty sania 300€

hned mas 3500€ a to su len niektore veci (jazdenky, nie nove!), treba tam toho este ovela viac... a ako bonus mozno treba aj airbagy.
A kde je este robota + klampiarcina + lakovanie + velky servis ? Ked je to r.2001 z EU, tak bude mat sotva 60tis.km

...ved netvrdim,že to bude zadarmo a nejde mi to ani sa tu hadať i ked ja som našie tie diely lacnejšiie a dalšie 3 ktore su na nd a toto som našiel za 400e i ked neni ten naraznik kompletny ale ako komplet za tu cenu by som to bral a ma ešte komplet kapotu za 400e...a airbag to ma streleny iba vodičov...a tu robotu klapiarčinu,lakyrčinu tu by som si robil sam ale tak nie každy si to vie spraviť a tiež by to bolo treba vidieť možno tam je aj niečo ešte skovane ale takto stymi cenami čo som našiel by sa to mne oplatilo...
Prílohy
891064856.jpeg
891064856.jpeg (40.03 KiB) 1071 zobrazení

Mr.S

Piatok, 12. Februára 2010, 14:18

to plechove celo stoji nove 40€, holy naraznik 100€, cize by si dal za vystuhu 260€ :D
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

MarcusAurelius
Auto: BMW 320D e46
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 12. Februára 2010, 14:51

badboy nerad sa ti serem do roboty, ale musim suhlasit s ostatnimi
uz len to, ze si zo zaciatku pisal, ze v nemecku su tie auta o par tisic drahsie mi naznacuje, ze ked to poliak predava lacnejsie, ze to bude nejaky odrb.. ved predsa poliak nie je debil, ze kupi auto za 17 litrov a tu mi ho bude predavat za 14.. sak to by ani moj maly sused co ma 4 roky nespravil..
To ze niekto nieco predava znamena, ze chce zarobit a nie prerobit.. a poliaci su velmi dobri odrbavaci a spekulanti a ak nieco predavaju za 14 000 kupili to max za 10 000... stocili opravili a hura do predaja..a v tomto su oni majstri to mi mozes verit.. co myslis preco su tam take lacne veci..
(skutocny priklad)
na slovensku ukradnu fabiu kombi.. do 24 hodin je rozobrata na suciastky a exportovana do polska kde ju kupia za par supiek
ked to niekto vie robit so skodovkou urcite aj s BMW-ckami tak asi takto funguje trh v polsku..
ale samozrejme nie len tam ale aj vsade inde, to bol iba priklad...
no myslim si, ze ked nieco kupis v nemecku od nemca (nie nejakeho semira alebo aliho alebo dakeho rusinca!!!) tak by som mal srdce ovela pokojnejsie ako keby som si nieco kupil v polsku :)
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)

kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 16:12

MarcusAurelius napísal:
badboy nerad sa ti serem do roboty, ale musim suhlasit s ostatnimi
uz len to, ze si zo zaciatku pisal, ze v nemecku su tie auta o par tisic drahsie mi naznacuje, ze ked to poliak predava lacnejsie, ze to bude nejaky odrb.. ved predsa poliak nie je debil, ze kupi auto za 17 litrov a tu mi ho bude predavat za 14.. sak to by ani moj maly sused co ma 4 roky nespravil..
To ze niekto nieco predava znamena, ze chce zarobit a nie prerobit.. a poliaci su velmi dobri odrbavaci a spekulanti a ak nieco predavaju za 14 000 kupili to max za 10 000... stocili opravili a hura do predaja..a v tomto su oni majstri to mi mozes verit.. co myslis preco su tam take lacne veci..
(skutocny priklad)
na slovensku ukradnu fabiu kombi.. do 24 hodin je rozobrata na suciastky a exportovana do polska kde ju kupia za par supiek
ked to niekto vie robit so skodovkou urcite aj s BMW-ckami tak asi takto funguje trh v polsku..
ale samozrejme nie len tam ale aj vsade inde, to bol iba priklad...
no myslim si, ze ked nieco kupis v nemecku od nemca (nie nejakeho semira alebo aliho alebo dakeho rusinca!!!) tak by som mal srdce ovela pokojnejsie ako keby som si nieco kupil v polsku :)

...lenže poliaci neberu auto po jednom ako ked ideme mi normalny kupiť oni naložia plny kamion a preto to maju za par šupiek a väčšina maju dalšich braši v de ktory to skupuju po celom nemčursku a potom sa to vozi do Pl alebo poznam poliaka ktory ma v Passau svoj bazar alebo dalšieho v Mnichove a tak...a vtom niesu majstri len poliaci ale aj mi slovaci čo sa tyka lepeni totalok a nejednu som robil aj ja ked som robil v servise!...a aj nemčur ta ojebe niekedy aj viac ako turek či rus...a čo sa tyka tich dielov,že su z čoriek tomu ja ani nikto iny asi nezabrani vždy sa budu kradnuť a rozpredavať a čiže ked už su tak prečo platiť velke prachy ked to možem mať s lopaty za par korun...a nie každy poliak je kurva ojebavacka sice väčšina je ale stymi istymi povahami som sa často stretaval aj tu na slovensku...

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 16:18

Mr.S napísal:
to plechove celo stoji nove 40€, holy naraznik 100€, cize by si dal za vystuhu 260€ :D

...môže bit v tomto sa nechcem hadať ale viem,že sa to da zohnať aj lacnejšie čo sa tyka tich dielov...ved kolko môžu chceť za angličana bez motora a interieru keby mi ide čisto len o predok ked za celeho pekneho chcu 9000e a sam vieš po čom sa predava motor,prevodovka a...

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 16:25

MarcusAurelius....a ešte kamaratov švagor je skopčak a robi v opli v oberhausene a viem akym sposobom vykupuju auta ked ho beru na protiučet za nove a takto kedysi ten kamarat začal voziť auta a zarobky tam boli strašne velke a takto to robi vela ludi čo vedia kde su take vykupy a to stači mať niekoho vnutry a kupuješ za dobre koruny a nemusia to bit vraky ako pišeš...tolko asi k mojej skusenosťi čo sa tyka lacnich aut...a nie vždy tie lacne auta su vraky...napr ja si myslim,že moje predavam tiež dosť podcenu a vrak to neni!!!len potrebujem momentalne dukaty...

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 16:36

Mr.S napísal:

...ako je pravda,že vieš určite o M3-ke viacej ako ja a aj o cenach čo sa po čom predava ale konkretne tuto buračku ja moc tragicky neberem videl som už aj horšie a ked sa to porobilo vyzeralo super a tiež sa napočuvalo,že to bude drahe len sa nakupili veci v polsku a hned bola vysledna cena ina a zase myslim,že bmw je radosť opravovať keby to bol napr peugeot hentak buchnuty serem nan do toho by som sa nepustil ani keby bol zadarmo...

emporio
Autor témy
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Februára 2010, 18:01

badboy8605 napísal:
ako zistiš na mobile a autoscoute ktory bazar je spolahlivy...tak asi nijak teraz to stoji za pču nikto nič nepodrži a ked tak to iba povie ale kto skor pride ten skor melie...aspon moja skusenosť kedže videl som chalanov ktory išli na isto do bazaru po auta a boli tam prvy ale hold prišli poliaci a smola bolo po nakupe akurat si mohol zobrať čo ostalo

patres napísal:
V prvom rade mobile.de , autoscout24.de autoscout24.at a ine NIE SU autobazare ale portali.
To ci je inzerat spolahlivy alebo nie portal nepreveruje. Mozes jedine zavolat Inzerujucemu a pytat sa ho. Pripadne Vycestovat.
To ci je Inzerujuci ale spolahlivy ti nikto nepovie.

Ved prave preto som zalozil tuto temu, dufal som ze niekto mi napise nejake tipy na spolahlivych predajcov, uz mam nieco ale bohuzial nie z tohoto fora...
Ja si urcite radsej kupim auto v nejakom normalnom autobazari v DE, ako zlepeny srot u ojebavacov v PL, aj ked cena bude vyssia.

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 18:41

emporio napísal:

Ved prave preto som zalozil tuto temu, dufal som ze niekto mi napise nejake tipy na spolahlivych predajcov, uz mam nieco ale bohuzial nie z tohoto fora...
Ja si urcite radsej kupim auto v nejakom normalnom autobazari v DE, ako zlepeny srot u ojebavacov v PL, aj ked cena bude vyssia.

...ako ja radšej pojdem do toho polska kupim tam lacnejšie a to iste ako v nemčursku...tuto je dalšia M3-ka 01ka tiež ma servisku a cena 14900e
Prílohy
C10654291_1.jpg
C10654291_1.jpg (58.35 KiB) 1042 zobrazení
C10654291_2.jpg
C10654291_2.jpg (65.33 KiB) 1042 zobrazení
C10654291_9.jpg
C10654291_9.jpg (74.54 KiB) 1042 zobrazení
C10654291_8.jpg
C10654291_8.jpg (53.89 KiB) 1042 zobrazení

badboy8605

Piatok, 12. Februára 2010, 18:47

emporio napísal:

...ale stym,že ti to tu zasieram som ti asi moc nepomohol čo sa tyka tich bazarov ale ked budeš chcieť polsky vyhladavač aut tak to ti dam a môžeš pokukať...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných