OVELA vacsie auto hej? a kde? lebo rozmerovo su dost podobne a neviem ze by skoda vymyslela technologiu jak ma tardis
a nie, ovela viac nedostanes. neviem o akej imaginarnej zlave rozpravas, lebo za 60+ ano, to by dal len keket, lebo za tolko mam slusnu G31 s trojlitrom. tu zlavu tam proste dostanes, narozdiel od skodovky, kde ti oseru hlavu a dostanes akurat tak po papuli ze co sa odvazujes vobec, to tu viac ludi uz pisalo. zlavu som taku v bmw dostal ja osobne a viem ze by mi ju dali aj na inu 3ku napriklad, ty mas ake skusenosti? ci z pici si cucas opat? aktualny modelovy rok bude mat full led svetlomety wuauuuu no nacase

a budu aj adaptivne, alebo to si VW nechal len pre seba?
s tym mpaketom si teda fakt mimo

ano priplatkove sedacky, priplatkovy volant dopice, to neni vybava?? to co je za argument prosim ta? ano vies si to aj samostatne dokupit, ALE nevies si dokupit alcantaru napriklad. a podvozkov je tam viac druhov..
tak s tym porovnanim sme sa ojebali rovnako no. lenze problem je, ze tych aut je malo, lebo superb sa pred dvoma rokmi len zacal predavat, kdezto 3GT bola v plnom prude uz davno predtym.
a predajom v danej kategorii vies kto kraluje? v prvej polovici tohto roka podla vsetkeho Cckovy mercedes, za nim je passat, ale s 3kovou radou tazko povedat, lebo ju rozdeluju medzi 3 a 4, samostatna 3ka ma za prvy polrok 72000 aut predanych v eu ale so 4kou dokopy by to bolo cez 100 000, co by bolo na prve miesto napriec segmentom.
a kolko ma superb? ktory je vpodstate novinka? 44000 kusov. takze kto kraluje v segmente? superb ani v pici, lebo za hranicami na to auto vsetci jebu a vsetci to beru jak low-end cim aj je, a jediny kto ho kupuje su firmy do fleetov. lebo ta cena je jednoducho ujebana. o kolkych superboch vies co niesu firemne? ja neviem o ziadnom, vsetky su fleet.. takze vybehova trojka predava o niekolko desiatok percent viac aut jak novy superb ale aj tak je kral triedy hej?
mozno to je inac, ktovie, ale inu stranku som nenasiel zatial
http://carsalesbase.com/european-sales- ... r-segment/http://carsalesbase.com/european-sales- ... d-segment/alebo hovoris o slovensku?

lebo to ta rovno vysmejem tak ze zozelenies. lebo na slovensku superb moze byt kral, ale kral idiotov akurat, co utracaju za to take prachy.. ked som kupoval 4ku napriklad, tak v palace mali aj par F11 skladovych, celkom slusne vybavenych, jednu si pamatam, biela v m-pakete (ktory sa samozrejme nepocita, lebo si mozes volant aj priplatit), tmavohneda koza comforty, sportovy automat, 20d, xdrive, cena za oknom 40 000€, s 0km. a este by sa dalo jednat urcite. takze clovek ked otvori oci, tak toho superba si v zivote za svoje nekupi
a s tym porovnavanim na mna nechod, lebo velmi vela hlupakov co si hovoria novinari to auto porovnavali aj s F10 aj s Eckom, a to je uplne nepochopitelne pre mna. lebo tam sa ani nemusime bavit jak moc je Ecko a aj stara F11 popredu oproti tomu superbu v hocijakej vybave..
a na to ze si obrovsky hejter skodovky tak si celkom dost seres do huby potom, ale sak tvoja vec
ukaz este tu 3GT s latkovymi sedackami za 60, lebo to je taka kokotina jak mraky. a ano pohorsujem sa nad superbom za 47 lebo rube vysoko nad svoju ligu proste. mozno by daval zmysel v nizsich vybavach KEBY nebola konkurencia typu mondeo alebo talisman alebo insignia alebo hocico.. hlavne ked podvozok bucha na priecnych nerovnostiach jak vo fabii pomaly

to je teda hodne tej ceny veru.. a tie kopance pri posuvani v meste z DSGcka su tiez pohodlne az moc. najviac sa mi lubia ale tie papierove plechy

ked som prvykrat zavrel dvere, tak som myslel ze som ich ohol smerom dovnutra

ale to by si musel aspon trocha si nieco z toho vyskusat.
a tie lavice si vybral dobre no, sportove neviem ake su, tie som ani nevidel nazivo, ale tie druhe akurat na fotke vypadaju jak vypadaju. bocne vedenie nula bodov a sportsitze v bmw kopu uplne inu ligu jednoducho.
p.s. keby som mal realne kupovat za 45K tak lovim radsej vo vodach 1er a stale by som to kupil skor jak superb, alebo ked vacsie tak nejaky jahreswagen F31 a tam by sa zmestil aj 3liter s prehladom. lenze za 45K dostanes viac ako dost muziky, takze to tu ani riesit nemusime. kazdopadne na 3GT by som tiez nepozrel lebo to auto sa mi nepaci tvarovo, pozeral by som po F31 a tam si cenovo este nizsie..