... všetko o BMW ...
Rottwa napísal:Co je na obrazku 1, 2, 3 a 4 ?
1 - pred vahou vzduchou je este nejake cidlo ? Co to je ?
2 - tempomat je rovnaky ako v E39 ? Akurat ide cez nejaky medzikus (3) kvoli tomu ze tam uz nie je miesto ?
3 - co to je ze do toho ide tiez koncovka ? odtial si taha data automat ?
4 - chladic oleja ?
Rottwa napísal:No ze to rozoberiem je na 100%, kedze sa zivim vyvojom a kvalitou automatickych prevodoviek. To mi neda to nerozobrat do poslednej skrutkyInak celkovo za posledne dni som nastudoval vela giga dokumentov o tych sedmach a vyzera to na slusne drziaky. Autorizovany servis bol ohromne drahy ale oproti S-klasse a A8 to bolo o triedu az dve lepsie.
banned napísal:Ved Vanos zije v tomto omyle co si presne napisal.
Dokonca... 540 je viac ako m5, pretoze ju mal
Rottwa napísal:Dalsia otazka ohladom 5HP30, EDS solenoidy su predpokladam na ovladanie piestov pre jednotlive lamely, ale co su MV ? Iba regulatory tlaku ? EDS su ON/OFF solenoidy a EDV su variabilne, ktore reguluju tlak alebo EDS su variabilne a reguluju si to sami ? Ako sa poznam, urcite to cele rozoberiem a precistim ventily, takze dalsia otazka - da sa objednat kit ofirisov, pruziniek a guliciek samostatne aj u nas na SVK v BMW ? Objednaval to uz niekto ?
Rottwa napísal:to je presne to co by som asi potreboval, ale cena zabita, to nemoze tolko stat
VaNoS napísal:
Povedal by som, že už je to trápne.