... všetko o BMW ...
Drac1k napísal:ja som kupil pred rokom a pol a vybral som lacnejsie ze radsej dam 2000evri do neho a budem vediet co je spravene ale zatial som dokopy nic nemenil ale po zime ma caka podvozok...Caute,takze konecne sa to zacina nejako hybat a tak by ma zaujimalo par veci.
Mam otazku:
Kupit radsej auto za cca 5000-6000e alebo radsej za 7000-8000e? (bavime sa o r.99 3er R6ci)
S tym,ze si budem vedomy,ze musim do auta samozrejme investovat a spravim si to sam a budem na 100% vediet,ze som to vymenil,alebo sa spoliehat na to,ze to auto sa tvari,ze je v celkom dobrom stave a kupit drahsie?
Viem,ze celkovy stav auta je priorita,ale tak..Chcem kupovat 10-12r auto a za to dat cca 8000e no neviem.
Narazam napr. aj na toto:(ale nie len konkr.na toto auto)
http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/323 ... 46716.html
( bmw-nakupna-poradna/bmw-e46-323ci-kupa-t41000.html )
Viem vyzera strasne,ale trocha vosku,samponu a cely den s tepovacom a vysacom v ruke a bude to vystavny kus (po vizual.casti samozrejme)
No a po motorickej a podvozkovej castiinvestujem povedzme tych 1000-2000e a budem vediet,ze som to naozaj vymenil.
pelo napísal:... A ako uz niekto povedal, mozme snivat o nestocenych, nikdy buranych autach, to sa na Slovensku moc nenosi...
fOE napísal:
preto som si bol po auto do Nemecka