... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:racerman nokian nerobi runflaty.. vsetky tieto znacky vypadavaju a ostavaju len tie najdrahsie..
boborjelotor napísal:ahaaa, tak to je mozne, ja som na tom nesiel na sfuknutej.. ale aj tak su v kosi uzaj ja som lepil rft, tiez fucala tak 1.0 za 24 hodin, ja hovorim o tom, ked na nej prejdes kus s prazdnou, menej ako 0,9 a pojdes 40kmh tak kostra sa viac zdeformuje a ked to naspat dofukas nebude mat take vlastnosti ako by mala, a vyrobca ti kludne povie, ze je to OK, pretoze dojazdove pneu su presne na to - na dojazd, splnili ucel, neostal si uprostred cesty, teraz pekne kup nove. ale kedze na slovensku je bezne si kolesa prehadzovat v garazi a za 4 roky ich ani nevyvazit, a nejake trasenie pri dialnicnych rychlostiach sa povazuje za normalne, je to secko v cajku
ViktorDDD napísal:fiha :-O to som ani nevedel, ked som moje rozmery pozeral tak neviem ani ci boli, vsetko boli tie drahsie znacky..robia, preto mam nokiany lebo tie boli runflat a conti 860tky co som velmi chcel v mojom rozmere nie :) ale pre 225/45R18 su tie 860tky runflat cize fajn