... všetko o BMW ...
xener napísal:ale sak pisem ze starsie generacie, nie tie posledne.. s tymi novymi nemam ziadne skusenosti, ale starsie ma kamos, A3 aj A6 a mal aj A4, nemam s tym nic najazdene ale kukal som tie interiery, aj som to mal na detailing, ale mne to nejak nic nehovorilo, hlavne do vyzoruneviem ake audi si pozeral a z akej dialky, ale infotainment A6 C7 mozem spokojne porovnat s F10/11 do verzie s NBT, a najist viac veci , ktore maju lepsie ako BMW. napriklad mapy, ovladanie klimy, budiky.
kvalita matierialov a gombikov je u A6 tiez na lepsej urovni ako 5er
voMacK napísal:dalsi moreNo pockaj Fukso, MB C je na tom co do kvality interieru asi tak 5700x lepsie jak F30...
xener napísal:V 2012 uz BMW montovalo aj NBT, tak fakt neviem co pises o CCC, ktora v tom case uz bola viac ako 3roki49 mrtva...A6 2012 je rada C7. pokial si myslel starsi model, tak aj ten mal lepsi infotainment ako jeho sucasnicke bmw, ktore vtedy mali tetris ccc
voMacK napísal:V 2012 uz BMW montovalo aj NBT, tak fakt neviem co pises o CCC, ktora v tom case uz bola viac ako 3roki49 mrtva...
Hugino napísal:Napr. švagor má A6 C7 FL a keď mi bol ošahať tlačítka do E61, tak sa mu niektoré veci vyslovene viac páčili v interiéri ako v C7 (aj keď je to generačne staršie) a on je vyslovene na OOOO.
mexican napísal:Jo.Ale v takom pripade mi to aj tak nedava zmysel, lebo ten "monochromaticky" infotanment co sa montoval do C6 mi teda rozhodne lepsi ako CCC nepride...Čýtaj ešte raz čo písal. CCC neporovnáva s A6 C7 ale s predchádzajúcim modelom t.j. C6.