... všetko o BMW ...
tom6667 napísal:Samozrejme ze je tam klasická 6HP, ale odhliadnuc od zmätku v prevodovkách mimo témy ma viac desia poznámky s nulovou pridanou hodnotou typu "malo fotiek", "zlý jazyk"...?? Az rozmýšľam ci som neformuloval otázku príliš komplikovane a ci je pochopiteľný účel otázky :) Auto uz som medzitým bol reálne pozrieť - pôvodná otázka smerovala k tomu ci náhodou uz aj niekto iný.
PeqpeK napísal:No štatisticky kazdy 10ty v tejto krajine, plus v dobe Google translate je preklad popisu prvkov výbavy a tych 2 viet navyše čo tam bolo otázkou 5sekund. Sám vravíš ze pekne fotky a popis veľa neznamenajú - preto bolo cieľom otázky zistiť ci uz náhodou nebol niekto pozrieť to auto naživo.No v inzerate bolo 6 slabych fotiek a popis v jazyku, ktoremu malokto rozumie.
To su pre mna nulove informacie. Posledne ked som bol na obhliadku 550i v AT, tak mala krasne fotky, popis aj vybavu, cena 13 (zrejme kvoli km). Pri obhliadke sme prisli na to, ze to auto malo tolko zavad, ze sme sa rozhodli ho nezobrat, na co majitel zhodil 4k dolu a nakoniec sa kupilo (terajsi majitel uz donho napchal viac ako tie 4, na co som ho vyslovene upozornoval, ale nedal si povedat :) )
Preto je velmi tazke dat nejaky fundovany nazor na 6 fotiek a popis v madarcine.
Mozno keby si sa spytal vseobecne na e61 a 50i tak sa da polemizovat.
tom6667 napísal:kludne sa ozvi. Teraz je auto sice v cz, ale hned ako budu znacky ho vezmem domov.Diky za info. Nadavno kupoval pan s nickom 100RM tiez e61 550i, mozno by som mal popozerat tu pre porovnanie niektorych veci.