to, ze sa nove bavoraky "jebu jedna radost" je blbost, ale to tu neriesme. V globale je E60 velmi dobre a spolahlive auto ak nerateme prve dva rocniky povedzme, kde sa vychytavali muchy];
tu skor ide o princip, ze chces vela muziky za malo penazi. Ja osobne povazujem za hroznu blbost kupit auto za posledne peniaze. Jednak preto, ze kupou auta vsetko zacina a jednak preto, ze je to proste len posrate auto, spotrebak, kus plecohv a plastov..nic viac. Je to o inom, kebyze si mas auto kupit a ma ti zarabat peniaze [napr ako taxi]; ale kupit ho len ako spotrebnu vec a vysloit zan vsetko je proste
Co budes robit, ked budes kupovat nove obutie? ZA 600 - 1000eur? Budes brat pozicku? Alebo kupis nejake zjazdene picoviny???
Ked sa ti dojebe tryska, turbo, nieco na naprave????
S tvojim rozpoctom kupis akurat tak auto, kt. ma svoje najlepsie roky davnou za sebou a proste bude si svoje investicie pytat vo viac ci menej pravidelnych intervaloch. Nic v zlom, neviem kolko zarabas, ale ja sa drzim pravidlom, ze do auta odmietam sypat viac ako 10% svojho prijmu ci financnych rezerv. [nemyslim len servis ale aj kupu samotneho auta]
Su veci, co na tom aute poriesis hoc aj na kolene, no na zlozitejsie veci, mozes s nejakym garazovym bastlenim uplne zabudnut. Diely tak isto nie su z lacneho kraja. Ako padlo uz aj vyssie, napr kasna je riesena "dost zaujimavo" a napr na urcite spoje potrebujes speci naradie.
Dalej kopa elektroniky atd atd...
proste plati, ze kupovat auto za posledne peniaze a obvzlast E60 nie je moc mudre, ak teda to auto ches aj pouzivat. Nech kupis akokolvek zachovaly kus, furt sa tam investicie budu objavovat...
p.s. Moje bude coskoro na predaj, ale neviem ci tuzis po 520d s manualom