... všetko o BMW ...
H@wk napísal:Auto sa kupuje tak 80-90% auto, 10-20% pripadne vydaje v blizkej dobe.
Zvysok sa predsa zarobi ... nekupujem auto ked si nan nie som schopny zarobit :)
korado napísal:dá sa kúpiť aj za 10tis. napr. Airbone-ho ex, a to auto vyzeralo veľmi dobre a aj kvalitne vyservisované. Ale to je skôr výnimka
germancars napísal:auto by sa malo kupovat tak za 20-30 percent volnych penazi maximalne, ale nie za 100 :)))) ale kazdy svojho stastia strojcom..
germancars napísal:ja takych poznam vela, zatoze vacsina slovakov su pozeri a pritom zadlzeni az po usi to uz je druha vec.. zit a setrit cely zivot len na auto tak takych ludi som vzdy obdivoval
DrakulaVladimir napísal:Ok na vydojenej popolnici si priplatis,ale ked nejsi kkt tak tu vydojenu popolnicu nekupis ! A verim ze nie vsetko za 10k su popolnice a verim ze z ych e60 napr od 13K a hore sa najdu crepy
! tusim tu je graf dakde kde chalani pisu kolko uz investovali do e60 a hadaj co ? 40% 500€-1500€
Co je podla mna bezna udrzba a neni to take hrozne ako to vsetci pisu
DrakulaVladimir napísal:mam 29
germancars napísal:
tak to si vela financnej inteligencie za svoj zivot nepobralale z takych ako ty zije kapitalizmus a banky a tych hornych 10 000ako si to nazval