... všetko o BMW ...
voMacK napísal:sak hod sem nejaky link konecne na nieco, co ta zaujalo.. :)
voMacK napísal:pri normalnej jazde zere 520d lci v manuali tak okolo 6 litrov..
pred-lci ti povedat neviem, tam bol este starsi typ motora M47, kt. zral kusok viac a mal menej ponikov...
dynamika - 530d to nie je, ale treba si uvedomit jednu vec - 520d lci ma rovnako koni ako 525d pred facelift no cca o 100 - 150kg mensiu hmotnost....
ci uz sa to niekomu paci a ci nie...na 99% situacii na nasich cestach ti 177 koni v E60 bohato postacuje.....ak sa ale potrebujes blaznit, pretekat a jebat plny kotol na kazdom druhom semafore, tak chod do 530d a vyssie :)
je pravda, ze ja zvazujem uz chip...ale to preto, ze mam na takejto motorizacii odjazdene teraz cez 70tis km..a proste som si na to uz moc zvykol a skusil by som nieco lepsie ..ale ked tak aj v F10, ktoru planujem do roka by mi asi tych 184 koni, co ma 520d stacilo :)
k tym nakladom - zaslepky sania stoja doslova par eur...to ani neries..
repas turba tak okolo 500 a viac..
trysky su drahe, ale tiez sa daju repasovat a vydrzia vela..pri normalnom zaobachdzani...
voMacK napísal:tie ceny nahradnych dielov niesu take strasne.ja som vcera objednaval nivokompresor za 385e.a ako pises staci aj 520ka.ja som mal 330d 150kw a ten motor vyuzijes malo kedy.teraz mam 525 a som spokojny je to akuratje ti, ale jasne, ze auto s najazdom 250tis si popyta nejake tie nemale investicie v dohladnej dobe?
automat, diesel motor, ci 4x4 si cosi popytaju...
voMacK napísal:je ti, ale jasne, ze auto s najazdom 250tis si popyta nejake tie nemale investicie v dohladnej dobe?
automat, diesel motor, ci 4x4 si cosi popytaju...
venox napísal:
Ako s tym ratam, preto rozmyslam ci radsej kupit lacnejsie a porobit ho ak bude treba na cukrik alebo radsej kupit novsie a cakat co sa pohuka.
pozeral som dnes toto - http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/530-xd-id2844186.html
Aj ked tam nieje koza ale mne to nevadi. Vyhrev zamrzi ale nevadi tiez.... hlavne ked bude auto OK.