... všetko o BMW ...
kkt1 napísal:Dobre si si vybral. Ako 20 rocni fagani sme si kupovavali e36tky 6valce a bez problemov sme to dali. Teraz si 20 rocni studaci kupuju e46tky a nevidim v tom ziadny problem. Nie je to o moc zlozitejsie auto. Kup si hocico 6valcove benzin a budes spokojny. To su najkrajsie casy ked ako studak realne nic riesit nemusis len skolu a auto a to kedy sa pojdes zase previeztPotom sa budu uz povinnosti len nabalovat a na auto ti tolko casu a energie neostane. Prezit toto obdobie vo fabii 1.4 tak to je ako keby si sa dobrovolne rozhodol ze budes do 40tky panic. Go for it.
jalfons320 napísal:Najprv som mal klasicky 2.0 benzin, v poslednom rocniku som si kupil 2.8i. Vsetko som si kupoval sam a od mamky som nic nedrankal, mal som vikendovu pracu, ktora mi bohate pokryla tieto vydavky. Potom som si nasiel frajerku a rok sme prezili a presulozili v aute. To obdobie proste stalo to za toMi nevrav, ze si ako vysokoskolak kupoval E36ky 6 valce. :) Ved len na spotrebe odpalis mrte prachov.
jalfons320 napísal:Neviem, ale zda sa mi, ze som na bmw fore. Ked sa chalan pyta, aku e46 kupit, asi chce rady ohladom auta. Keby chcel tvoje rady, kupit fabiu a setrit korunky, navstivil by financneho poradcu alebo nejake ekonomicke forum.Ahoj, nechcem nic hovorit ale ako prve auto je E46 totalne nevhodne auto. Tam neodchadza motor, tam uz odchadza pomaly vsetko, 90 percent kusov su po vela majiteloch a kazdy na to sral, len to nalestil a dal tomu minimum aby to jazdilo. Ak si student a mas si to platit sam tak sa na to vyser a kup si fabiu combi 1,4 16V (super na vylety s partiou a diely su za facku) co najnovsiu a co najmenej km overitelne na svk.
Na bmw mas cas ked budes pracujuci s pravidelnym nadstandartnym prijmom. Za mna tolko, ale tak je to tvoja volba