Sobota, 3. Novembra 2012, 13:17
to je jasne že to nechcem počuť, mne praveže na autach vadí, všetko čo búcha. nie som človek čo má auto jazdí a iba tankuje. Jediný kontakt bol zatiaľ telefonický, vyzerá že tam aj dosť veci pomenil, tiež spomínal že menil nejaké ložisko-neviem či na kardane, alebo diferaku, lebo vraj keď kupoval auto nevšimol si že má iné pneu v predu a vzadu, a mu kvôli tomu odišlo. On mi práve preto zvýrazňoval že má správne pneu, a treba na to dávať pozor, zároveň hovoril, že bol šuchnutý jeden blatník, a tam trochu bubloce(neviem ako inak povedať, farba ma bublinky kvôli začínajúcej hrdzi, inak je vraj lak v poriadku- žiadna hrdza, a aj na tom blatníku sa dá dohodnúť. K tomu mi ešte spomínal že auto keď prejde veľmi prudko zátačku tak občas(nevie či to vôbec pri skúšobnej jazde urobí, ale aby som vedel)akoby pukne, až keď vracia volant do rovnej polohy, ale že poloosi a vśetko v poriadku, či to nebude nejaky čáp, ći stabilizačná tyčka. Aj keď bol na stk vraj mu to skúšal na tom trasúcom zariadení keď bol pod tym, a ani vtedy to neurobilo. Inak vraj nič nebúcha, žiadny problém. Inak tie podvozkove diely-pohon koľko vydržia-napr.cca 200t a pod, či môžu aj viac?? A nejaky odhad, čo môže spôsobovať to občasné puknutie?