... všetko o BMW ...
mj5 napísal:
A tebe aká priemerná spotreba vychádza??? A ktorý ročník je ideál ?? čiže 330d touring ... :)

, v zime to zere menej
 , v zime to zere menej   
 venox napísal:cena je slusna na 10/2003 aj vybava ujde z foto toho moc neuvidis - ak to nemas daleko chod mrknut...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
andy320d napísal:ahoj, na to bmw som mal zálusk, volal som chlapíkovi- je to VRAJ auto po tete z Talianska, nemá k nej servisku, bola striekana pred. kapota- dôvod kamienky, nalepky autočkola - je to vraj iba reklama, a k tomu m paketu- iba sedačky, pýtal som vinko, neposlal mi ho, tak som ho nešiel ani pozriet. skus mu zavolat čo ti povie.
mj5 napísal:už som zistil okolo toho auta dosť. Tak od tety nieje lebo to mali este dvaja pred ním. A že to malo už cez 300tis. Km mi stačilo. Nem zajem
joy1 napísal:
neverim... to fakt???

. Co sa tyka tej Audi , aj ja som pocul ze castejsie sa tam leje olej ako nafta
  . Co sa tyka tej Audi , aj ja som pocul ze castejsie sa tam leje olej ako nafta   Tiez som povodne rozmyslal nad 330D lebo ma viac kladov ako 320D ale odradila ma cena,poistka a pripadny drahsi servis. Predsa len. Nemam to auto na podnikanie takze na seba nezaraba a peniazky viem minat aj inde
 Tiez som povodne rozmyslal nad 330D lebo ma viac kladov ako 320D ale odradila ma cena,poistka a pripadny drahsi servis. Predsa len. Nemam to auto na podnikanie takze na seba nezaraba a peniazky viem minat aj inde   

Takze tak. Cize ako tu uz zopar panov napisalo, kup to co sa ti bude pacit. Ved to nekupjes na mesiac
  Takze tak. Cize ako tu uz zopar panov napisalo, kup to co sa ti bude pacit. Ved to nekupjes na mesiac   

Vela zdaru
   Vela zdaru 
 , a keď mi nebude stačiť tak mi ju čipnú na 200koníkow...
 , a keď mi nebude stačiť tak mi ju čipnú na 200koníkow...  
 Ja som nadmieru spokojny
 Ja som nadmieru spokojny