... všetko o BMW ...
mj5 napísal:
Je tak citeľný rozdiel medzi 2.0D a 3.0D ??? Na 2.0D som mal možnosť ísť a je to o mnoho lepšie ako doterajšie ( nisan Almera 1.5 benzín 100k r.2003 ) Ozaj a aká je spotreba pri jednom či druhom... bo pri 2.0d som sa dočítal že priemer je okolo 6l/100km, čo mne na almere ide mimo mesta 7,5l ale pri ceste do chorvátska to bolo 8.0l (klíma urobí svoje)
tapsi napísal:ja by som ti tiez radil ist radsej do 3er 6valec tak ze 330dmam tiez uz rok a zatial bez vydajov okrem udrzby samozrejme,sice mam len 135kw :) manual ale aspon nema tie zasrate klapky v sacom potrubi co sa odlamuju
o jeden problem menej heh..inak je to tvoja volba ty vies co chces,ja uz mam 4te bmw zatial vsetky 6valce. sused ma audi A4 1,9tdi avant a mozem povedat ze nemal stym tiez vobec ziaden problem a najazdil na tom cca 30tisic km,ja len na mojom 15tisic km
tapsi napísal:kazdy ti povie ze 330d..teda najradsej by som bral 330ci :)ale to by som nestihal tankovat(benzin je benzin)
SurrendeR napísal:330d pre: komfort, neklepe/netrasie, krasny zvuk, vysoky vykon za nizku spotrebu, nizke prevadzkove naklady, vecsia zivotnos, mensie namahanie,
320d(110kw) pre: dobra spotreba, relativne dobry vykon, horsi komfort pri volnobehu (mierne trasie), spolahlivy motor
320d(100kw) pre: lacno ho kupis, bo sa ho chce kazdy zbavit zakial funguje. spotreba rovnaka ako na 110kw, vykon cca rovnaky, no obavy z toho ze ta jedneho dna necha na krizovatke su na nezaplatenieno repas znameho cerpadla VP44 nieje uz taky drahy..
ak som nieco zle napisal alebo zabudol, doplnte/opravte..
mj5 napísal:
dik za pekne vyjadrenia sa k danej zalezitosti...takto si viem spravit lepsi prehlad o tom co je pre mna dôlezite.. A este by som otazku ktory motor ked uz 330d?
BMino napísal:
v podstate to je jednobud si kupis modernejsi 204 PS alebo 184 PS starsi, starsi ma 5 kvalt, novsi 6 kvalt, spotreba zalezi od stavu auta uz v dnesnej dobe a vykonovo to az tak neni moc rozdiel
330d ma vacsie brzdy, pri kupe ktorych nemozes spekulovat a vrazit tam kvalitne, lebo sa ti ohnu coskoro
silentbloky su viac namahane na diferaku, aj stredove ulozenie a hardyspojku budes asi menit