... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Co mi bolo potvrdene, do 10/2019 mam zaruku od vyrobcu ale mam aj zaplatenu dodatocne BMW premium selection na dalsie 2 roky ( bolo to zu zahrnute v cene), vraj je to platne v celej Europe, tak snad ziadny odrb, mam to napisane v zmluveja tipujem tak 35K +- 3K€
inak marek uz si si zistoval zaruku? toto je jedina nevyhoda pre mna, ze ked to kupis, doneses, tak dva roky a dovi.. ziadne predlzovanie sa nekona :-/
Napster050 napísal:samozrejme, ze 440i by bola lepsia, ale racialne som zhodnotil, ze to bude stacit :)popiči je to auto, síce škoda že to neni 440i, ale verím že aj toto ide dosť dobre :)
...kabaňa sa obávam trošku, že čo za kktinu to tam stvorí... ale ked rád rozdeľuje svetlá, tak by som sa nenahneval keby znovu začali vyrábať E21, E30, E34...
Marek430 napísal:Co mi bolo potvrdene, do 10/2019 mam zaruku od vyrobcu ale mam aj zaplatenu dodatocne BMW premium selection na dalsie 2 roky ( bolo to zu zahrnute v cene), vraj je to platne v celej Europe, tak snad ziadny odrb, mam to napisane v zmluve
Fuxxo napísal:dakujem pekne, hladal som ho riadne dlho, tak snad bude spokojnost, fakt na mna to auto zanechalo velmi pozitivny dojem a preto som si vybral BMW pred A5 sportback :)no este daj cenu nech ma rovno jebne..lebo toto je fakt zradlo, parada.. aj vybava vyzera ze neni biedna vobec.. fakt krasavica :-O a predne aj zadne svetla su uplne mega, menil by som hned, cele auto
![]()
mexican: nevim o com, ale vsetky 4ky maju dvojitu koncovku :-) a tusim uz aj F30 to tak ma po facelifte.. takze neni tam jedna tenka rurka ale dve, len to neni vidno
Fuxxo napísal:vraj je to ekvivalent k zaruke, co som si zistoval tak to zahrna mechanicke a eletricke casti vozidla ( co presne to neviem), bude mi doruceny dokument, kde to bude popisane, bolo to uz zahrnute v cene vozidla, v inzerate to uz stalono a co zahrna bmw premium selection? :-O to je velmi zaujimave.. a kolko to stalo navyse? to si priamo ty kupoval u nich v dojclande?
jalfons320 napísal:realne som od ludi nic nepocul, vie sa o tom, myslim, ze automobilky davaju dost velke zlavy na skladove vozidla, ale nic tragickeake tam u vas panuju nazory na ten dieselverbot? myslim nazory realnych ludi trebars aj v tvojom okoli mainz-bingen.
Marek430 napísal:vraj je to ekvivalent k zaruke, co som si zistoval tak to zahrna mechanicke a eletricke casti vozidla ( co presne to neviem), bude mi doruceny dokument, kde to bude popisane, bolo to uz zahrnute v cene vozidla, v inzerate to uz stalo
Fuxxo napísal:cize mas taktiez 4 len coupe? cize si vzal 420d? tak dufam, ze si spokojny, auto je velmi krasne...vyberal som medzi a5 a bmw 4 a nakoniec ma presvedcila 4...snad sa nepopalim :)aha, tak to by si mohol potom popisat ked to budes mat uz :-)
ani sa ti necudujem, ja som si skusil 435i tiez vo mne zanechala dojem az taky, ze za mesiac som si isiel F32 objednat, bohuzial len so slabym dizlom :-/hento bude fakt zabavne vozenie, verim tomu.. a urcite nebudes lutovat :-)