Pondelok, 5. Marca 2012, 09:56
auto111: dakujem za tip, ale uprednostnim radsej bavariu :) auto je v prvom rade prostriedok na priblizenie, jazdim 8 rokov a jazdil som toho uz naozaj vela takze ci sa mi zunuje alebo nie vobec nie je podstatne. ide mi skor o moj dobry pocit a preto pozeram po tej E92
sopeko: viem, mobile.de som preklikaval par dni, ak coupe tak presne ako pises - 318/320i.. pre mna je podstatne ze ho predam za tie 3 roky za viac ako by som dostal za vtedy uz 7 rocne ojazdenejsie. ja neviem ci ste zvyknuti pisat s tolkymi idiotmi, ale verte mi - JA CHAPEM ZE PODSTATNY JE STAV AUTA, netreba mi to pisat 30x. logika mi ale na druhej strane vravi ze ten stav auta bude lepsi u toho novsieho lebo ZALEZI NA SOFEROVI - seba poznam,cloveka co ho jazdil 4 roky predomnou nie a preto je vacsia sanca ze bude rozbitejsie..
didymus: dakujem, jeden z mala normalnych prispevkov :)
germancars: jj, asi mas pravdu, tiez som necakal ze to tu bude take zle.. jasne ze kupim co uznam za vhodne, ale cakal som ze tu dostanem aspon par tipov o ktorych nemam odkial vediet.. nevadi, svet sa mi nezruti :)
dakujem za nazory a cas, pekny tyzden prajem :)