... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:toho som pozeral tiez, ale ktovie preco sa prerabal na facelift, a predfaceliftovym modelom moc neverim.. a je to V12, takze tam by bol plyn problem..![]()
ale inak interier fakt krasny, skoda ze to nema odvetravane sedacky.. neviem uz preco ich tam nedali, ked tam odklikol vyhrievanie a masaz..
miso_525d napísal:ja by som taky bastel nechcel....podla mna nikto len tak dobrovolne nebude vrazat x-tisic eur do prestavby na facelift. na 99% je dovodom vzdy nejaka buracka.
FJM5 napísal:Plus to ma pridelené nove VIN cislo a bola prednedávnom v BA napredaj za 6500€ Co som zisťoval hovorím o tej z Luzian s LV značkami a ako bonus ked som mu volal ze pridem pre to s reálnym záujemcom co mal peniaze na stole a povedal som mu ze som tiež z Levic tak mi potom nezdvihal telefon a vyhováral sa ze mam zavolat neskôr a ze je teraz je mimo SR atd
lisiak napísal:pridelenie vin musi byt zapisane v TP je to v pripade nehody ked sa poskodi takze to je uz taka lepsia burackaneprideluje sa doslova nove vin da sa to iste len nieje vyrazene ale je to akokeby taka nalepka ...ps nekupovat mal som take auto je to nepredajne mna zachranila nizka obstaravacia cena
9 z 10 ludi co to boli pozret sa toho bali ale jeden sa nasiel co to kupil