Streda, 25. Novembra 2015, 07:28
moja ma každý deň presvedčí o tom, že som kúpil dobre. Nemám ju dlho ale zaznamenal som na vodičových dverách maličké kvitnutie takže asi bude pravda to o dverách. Kľučky a zámky neviem. Pneu? Pravdepodobne hej. Diely? Počul som názory, že to je nafúknutá E39na :) Nedávno som kupoval zapalovacie cievky. Stoja 25€/kus. Vstreky som pozeral a dajú sa za cca 115€/kus ale aj za 75€/kus. Hučí mi jedno ložisko a bude sa meniť. Cena? O kúsok menej ako na E39nu. Je to rôzne, niečo je lacnejšie a niečo drahšie. No 3.0D je rozšírený motor a nebudeš mať také sumy na diely ako mám na mojej 4,8. Pod 10 by som fakt ani nedúfal so spotrebou na tom dízli. Podvozok? Mám vzduch a fakt je to tvrdé, ale mne sa to páči. Mám aj E39nu a tá má zase svoje čaro, je vidieť, že bola robená na niečo iné, záleží od teba. Ale ja striedam 540i a 4,8is veľmi rád medzi sebou. Jednoznačne ale X5 robí radosť. O novšej som aj ja počul, že sa viac kazí, ale to som iba počul. Gumy sú fakt drahšie. Letná mám 315/35 R20 tak sa pohybuješ bežne okolo 300€ a viac za gumu
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´