... všetko o BMW ...
R3Z0R napísal:=D> presne si trafil moju náladuale je pravda že ma to uz nebaví hľadať keď nič nie je na trhu, inak bol som pozriet tu v BB e46 320d 110kW motor šiel krásne, len roboti ako na kostole plus je to socialka ma to len okna a bc a tempomat nič iné. Chalan robí v BMW v BB a ze robil kompletný servis výmenu oleja. Potom sa rozosprával ze ranená robil,... Hlavne ma unavuje chodiť peši/autobusom, pri tom som šiel len raz dnes, a využil som radu vypiť niečo uvidí sa či to pomôže
Ono sa niečo aj nájde ale buď za to pýtajú pomali 6000€ za 15ročné auto to je nerálne podla mňa ešte v soc výbave alebo pýtajú aj reálne len mi tam väčšinou vadí automat
R3Z0R napísal:http://auto.bazos.sk/inzerat/55086756/BMW-e46-330d-PredamMozna-vymena.php
Tento sa mi páči tiež len chlap nevie či to chce predaťSedan chcem preto že sa mi viac páči, viem touring je praktickejší občas by som aj ten kufor využil
tak nevyhýbam sa mu úplne keď bude dobrá ponuka tak prečo nie
Automat nechcem preto že sú to staré automaty a neradia dobre, sice na týchto som sa nevozil ale typujem že to bude ako konkurencia, ako na pohodovú jazdu stačia ale keď chcem aby to podradilo tak to chvíľu čaká jediný automat čo mi vyhovoval je DSG 7 čo dávajú do leonou/passatou a podobne
R3Z0R napísal:Preto som ani nič nekúpil :) lebo nič nezodpovedalo stav/cena proste keď chlap pýta aj za 100kW 4000€ to je choré
bmwmpower82 napísal:urcite nemenis naraz 2zotrvacnik a spojku, manual je urcite lacnejsi na servis ako automat,hlavne spojku a zotrvacnik ti vymeni ktokolvek, automat je uz druha vec
R3Z0R napísal:http://auto.bazos.sk/inzerat/55086756/BMW-e46-330d-PredamMozna-vymena.php
Tento sa mi páči tiež len chlap nevie či to chce predaťSedan chcem preto že sa mi viac páči, viem touring je praktickejší občas by som aj ten kufor využil
tak nevyhýbam sa mu úplne keď bude dobrá ponuka tak prečo nie
Automat nechcem preto že sú to staré automaty a neradia dobre, sice na týchto som sa nevozil ale typujem že to bude ako konkurencia, ako na pohodovú jazdu stačia ale keď chcem aby to podradilo tak to chvíľu čaká jediný automat čo mi vyhovoval je DSG 7 čo dávajú do leonou/passatou a podobne