... všetko o BMW ...
heroe napísal:ten istý motor ako je v tom 320ci má kamoš v sedane a priemerka mu vychádza do 8,5 litra, nech mi nikto nehovorí že tá 318i bude papať 6,5 litra veď sú to 2 litra objemu, no a auto bez výbavy nikdy nekupuj, nikdy, nikdy, nikdy, počkaj na 320ci vo výbave
creatine napísal:Ešte som nikdy nevidel nikoho z klubu aby odporučil slabší motor
A to polovicu ľudí tu má 316i a podobneže Heroe
creatine napísal:Ja som toho názoru, že si treba kúpiť len to čo dokážem uživiť či už spotreba alebo náhradné diely.Takže kupuj podľa tohto hlavne .
Napiš temu či 323i alebo 328i a aj tak všetci odporučia 328i![]()
Si vezmi že za 100 km na 2 litri benzíne daš skoro o polovicu € viac ako za 2 liter dieselMoja 320d ide na 5,5 l/km a to ju vôbec nešetrím, benzín okolo 10 l a to je ešte drahší. Veľa ľudí na klube už kúpilo benzín a za dva mesiace ho predáva lebo nemá na jeho prevádzku.
heroe napísal:
tak isto zastávam tento názor, vždy keď som išiel niekam ďalej na zraz, alebo len niečo kúpiť (sedačky, svetla....), každý sa pýtal že odkiaľ idem, keď som povedal tak prevaľovali očami, no a čo vyjde ma to lacnejšie ako dať si poslať sedačky nejakou prepravnou spoločnosťou, okrem toho sa preveziem a spravím si výlet, no na klube je veľa takých čo by ti vnútili aj M3 a pritom sami pomaly nikam na aute nechodia.... hádaj prečo? Ja som si teda auto nekúpil na to aby som sa cez víkend previezol 50 km a bol celý natešený že má 200 ps. Kúpil som ho na to aby keď niekam chcem ísť tak sadnem do auta a nebudem rátať koľko ma to vyjde. Pokiaľ budeš tankovať za 10 € zakaždým keď niekam pôjdeš, tak si radšej auto ani nekupuj. To by som odporúčil veľa členom (samozrejme nič osobné) samozrejme keď sa popozeráš, tak je tu veľmi veľa ľudí čo sa o autíčka starajú príkladne, alebo majú jedno spotrebné a druhé na čičíkanie.
BMino napísal:
s tym plne suhlasim
poznam kopu ludi s nadupanymi autami, ale ked ich clovek niekam vola, nejdu lebo nemaju na benzin a zmozu sa tak akurat previest po meste a zagumovat na parkovisku
z tychlo dvoch by som osobne bral tu 318, kaslal by som 6valec, ved v tom aute nie je ani CD menic len kazeta, multifunkcny volant chyba takze aj tempomat rovnako stresne okno a obycajne sedacky v coupe? to je jeden z nemeckych socialnych ftipov, este aj kapota odstava
bavorak ma mat aj vybavu, urcite to stresne okno, dazdovy senzor alebo PDC sa vyuzije castejsie ako plnych 170 PS
heroe napísal:
nemali sme sa ťa v tej žiline hambiť![]()
![]()
veď sme jedna duša.......
![]()
![]()