... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: E39 rozdiel pred a po facelift ???

Utorok, 5. Októbra 2010, 07:59

jararak napísal:
drako, zatim mam sedana a uz som siel aj na tyzdnovu dovolenku so svokrovcami a vystacili sme. pokial sa podari skor tak planujem stresny nosic a truhlu na strechu. do kufra sa ti kocik zmesti a aj zakladne veci, dieta bude sediet za tebou, zena po uhlopriecke, daco naladujes aj za seba :).

segra ked bola mala vystacili sme s feldou a to v nej nemame kufor koli 60l plynovej bombe a to sme sa tam vozili 4 :)

tak to radsej Drako zostan pri coupe ako sedan :D miesta rovnako a este aj zlozis sedacky ;)
ja som si kupil nosic a prakticky uz odveziem hocico :D aj chladnicku na streche... ak ju tam ovsem vytrepem :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 5. Októbra 2010, 09:00

darko, nepovedal som ze men auto, myslel som to tak ze ostanes pri svojom. btw este si vynechal compact a baur :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

dracik.bmw
Autor témy
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Utorok, 5. Októbra 2010, 15:34

Ja predaj nesilim....Ked nepredam tak nepredam za 3tis to nedam [-X ...Niekomu sa moze cena zdat neumerna ale mne je to jedno viem kolko som do toho dal a co ma stalo usilia porobit vsetko ako som chcel...Vcul zase kupit hrcu a sipat do nej lowe nechcem..Tu uz len vymenit kotuce a jazdim dalej :wink: ..Ostatne co trebalo som komplet pomenil..Radsej tam jebnem plyn a mam pokoj..Bo niekto chce auto za par korun a je mu jedno kolko do toho nasipe casom ako ja hlavne ze to len kupil lacno..Keby mam poratat co ma vsetko stalo tak si to hodim a to neratam benzin co som si po kazdu vec musel ist 3 x CZ a td..Sen bol R6 328iqp to mam tak sa nato mozem kaslat..Bud zostane alebo nie :-s :bmwball:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 5. Októbra 2010, 18:16

dracik.bmw napísal:
Ja predaj nesilim....Ked nepredam tak nepredam za 3tis to nedam [-X ...Niekomu sa moze cena zdat neumerna ale mne je to jedno viem kolko som do toho dal a co ma stalo usilia porobit vsetko ako som chcel...Vcul zase kupit hrcu a sipat do nej lowe nechcem..Tu uz len vymenit kotuce a jazdim dalej :wink: ..Ostatne co trebalo som komplet pomenil..Radsej tam jebnem plyn a mam pokoj..Bo niekto chce auto za par korun a je mu jedno kolko do toho nasipe casom ako ja hlavne ze to len kupil lacno..Keby mam poratat co ma vsetko stalo tak si to hodim a to neratam benzin co som si po kazdu vec musel ist 3 x CZ a td..Sen bol R6 328iqp to mam tak sa nato mozem kaslat..Bud zostane alebo nie :-s :bmwball:

ber tak aj keby si mal decko tak do 5tich rokov bude vzade v autosedacke.... priputas a nemas problema... a kocik do kufra vlezie... ja to mam oskusane ;) a aj tu sedacku v zadu som mal neraz :D potom uz jak budu chodit a nastupovat same a behat hore dole tak to uz by chcelo vacsie auto... ale aj tak pri coupe ti aspon nevyskocia za jazdy s auta a ani sa nebudu hrat s oknami... :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

kiski
Auto: E61 530d, E87 118d
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 17:02

Chlapi, čo sa týka tých zmien pred a po facelifte - sú vzájomne zameniteľné predné svetlá alebo nie? Lebo je tu toho kopec popísané o pred a po facelifte, ale či sa to dá medzi sebou vzájomne zameniť, to som nikde nenašiel...

Ešte by ma zaujímalo, aký rozdiel bol v automatických prevodovkách medzi pred a po facelifte? Počet stupňov, kazivosť, spoľahlivosť? Alebo čo teda...?? :?:

Ak som zle hľadal, tak sorry...
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Decembra 2010, 21:17

V prilohe je pdfko, kde su popisane vsetky zmeny pri facelifte. Ale chce to trosku pocvicit anglictinu. Ja som sa tam napriklad dozvedel jednu vec , ktoru som moc nechcel vediet, nakolko som vsade cital, ze ked mam autko po FL a mam zadne airbagy vo dverach tak su tam aj hlavove. Niesu. Do touringu sa nedavali, do sedanu ak boli zadne bocne boli aj zadne hlavove. :( .
Prílohy
2001changes.pdf
(1.05 MiB) 164 stiahnutí
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 4. Decembra 2010, 17:24

Tak okrem toho ze ma listy vo farbe tak je tam este jeden ojetrt maju opacne uchyty takze ked si kupis komplet poFL listy nazakladovane z BMW jak moj kamarat, a neupozorni ta na to predavac, tak zistis ze mas listy ktore ti na tvoj predFL nepasnu :D Ale ked chces fakt priestor tak Touring je uplna paradicka ja si pochvalujem, ked dalsie bmw tak jedine 5ku touring alebo sedmu, do toho kombika som natlacil 2 metrovu skrinu ked som stahoval akmaratku, potom na dalsie kolko gauc a tak :D takze na skladaci kocik jak nic a este mozes ist na tyzdenny nakup a dokupit si telku a hodit to tam s tym problem mat nebudes, ja mam tu novsiu 3,0d je to super vozba, vykon to ma a tak aj tah, spotreba 7,8-8,3 kombinovana podla toho jak jazdim, len neviem jak ty ale ja som si po znacne investovanych peniazoch a par tis.km najazdenych uvedomil ze preco investovavam do diesla, dajak sa mi to znechutilo a kazdy den si bucham hlavu o zarubnu preco som si nekupil 540i tour a hodil na plyn spotreba mensia nez 2,0d ale aspon sa vozis jak clovek.

P.S. treba davat len pozor ze to auto ma 4,8m ale to by nemal byt problem, takze tym autom urcite nic nepokazis, ja som s e39 nadmieru spokojny ale je to na tebe co si vyberes. :wink:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 5. Decembra 2010, 15:27

ked clovek prejde z e36 tak sa ma co ucit kua :D, hlavne parkovat, tych 40cm na dlzke je kua poznat
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných