... všetko o BMW ...
jararak napísal:drako, zatim mam sedana a uz som siel aj na tyzdnovu dovolenku so svokrovcami a vystacili sme. pokial sa podari skor tak planujem stresny nosic a truhlu na strechu. do kufra sa ti kocik zmesti a aj zakladne veci, dieta bude sediet za tebou, zena po uhlopriecke, daco naladujes aj za seba :).
segra ked bola mala vystacili sme s feldou a to v nej nemame kufor koli 60l plynovej bombe a to sme sa tam vozili 4 :)
dracik.bmw napísal:Ja predaj nesilim....Ked nepredam tak nepredam za 3tis to nedam...Niekomu sa moze cena zdat neumerna ale mne je to jedno viem kolko som do toho dal a co ma stalo usilia porobit vsetko ako som chcel...Vcul zase kupit hrcu a sipat do nej lowe nechcem..Tu uz len vymenit kotuce a jazdim dalej
..Ostatne co trebalo som komplet pomenil..Radsej tam jebnem plyn a mam pokoj..Bo niekto chce auto za par korun a je mu jedno kolko do toho nasipe casom ako ja hlavne ze to len kupil lacno..Keby mam poratat co ma vsetko stalo tak si to hodim a to neratam benzin co som si po kazdu vec musel ist 3 x CZ a td..Sen bol R6 328iqp to mam tak sa nato mozem kaslat..Bud zostane alebo nie
![]()