... všetko o BMW ...
mito napísal:pri E36 ti bude po kratkom case stvorvalec malo, hovorim z vlastnej skusenosti
matyson napísal:B MINO pouzil po kupe e46 dve slova,presne to vystihol,je to uz VAZNE AUTO,a to je aj E39,neda sa to porovnavat.Na zaciatok ber e36 ale 6valcek.Ak chces riesit spotrebu Seat arosa 0,9
Helldiver napísal:A E36 je co ak je E34 stara?sak az na nejake 2 roky sa ich vyroba prekryvala, mozes si vybrat od 90 do 96 bud E34 alebo E36. Oproti comu je v E34 malo miesta? urcite viac ako v E36, sak to ma aj logiku, je to o radu vyssie.
heroe napísal:Podľa môjho je e36 najlepšia voľba pre študenta predsa len je modernejšia ako e34, je ich strašne veľa takže diely v pohode, je lacnejšia ako e39, a komfort nie je zas až tak zlý, čo ti radia s tým aby si šiel do R6 majú asi pravdu ja by som tiež teraz menil, vlastne sa aj snažím, ale zasa šesťvalec nejazdí za 6,5 litra ten bude jazdiť minimálne za 9. Tak si to prerátaj, ja platím poistku 90 ečok, ale mám cca o 70 - 90 papierových koníkov menej, a auto nie je žiadny trhač asfaltu, je to len také presúvadlo, hh