... všetko o BMW ...
ptz napísal:len si treba tiez uvedomit, ze rozdiel medzi mazdou 6 a napr. e60 je velky, co sa komfortu a jazdnych vlastnosti tyka. az by som povedal, ze o level vyssi
Mishroom napísal:Odporucit chalanovi na bmwklube mazdu 6 ked sa pyta na e39 / e60 mi pride dost z cesty.....
strezo13 napísal:Ako v podstate nemusim mat bmw za kazdu cenu. Ale najradsej by som bol keby to bola nejaka pekna 39. Na mazdu som pozeral este pred kupou mojho auta. Zaujala ma cx7 ale aj ta mps. Alfa Romeo je jedno z najkrajsich aut ale bojim sa aby som nechodil castejsie po servisoch ako po cestach.
strezo13 napísal:Ako v podstate nemusim mat bmw za kazdu cenu. Ale najradsej by som bol keby to bola nejaka pekna 39. Na mazdu som pozeral este pred kupou mojho auta. Zaujala ma cx7 ale aj ta mps. Alfa Romeo je jedno z najkrajsich aut ale bojim sa aby som nechodil castejsie po servisoch ako po cestach.
rudy555 napísal:o alfe sú to len reči kolko poznáš takých čo ho majú a chodia stále po servisoch a ešte kolko to má nabehané ? 1.9 JTD je jeden z naj. naftových motorov ake sú na trhu dokonca taliani prvý vyvinuli systém common rail a dali ho do alfy myslím v roku 1996 , brat mal 159 1.9 JTD , bol druhý majitel a ked ho predal tak mala cez 550tis km , raz menil spojku raz turbo a jeden nejaký ventil na saní spotrebák nerátam, alfa si tu možno urobila zle meno lebo každé auto čo je tu bolo dovezené zo 400tis km nedostalo patričný servis , sám som mal v služobnom fiate doblo motor 1.9JTD a v 330tis som menil spojku dovtedy nič na motore a ked mi dali VW caddy v 85tis som menil turbo.
rudy555 napísal:
dosť odcesty mi príde ked komentuješ a nečítaš že som sa ho pýtal či chce len BMW
rudy555 napísal:AK chceš v pohodě výkonné auto kup si mazdu 6 MPS a este ti aj dostane dost na "případný servis". Výkonné spilahlive auto s pohonem 4x4 AK nechces vyslovene BMW .