... všetko o BMW ...
patres napísal:Takze som prave dovolal so Semtexom a som dohodnuty s nim.
A ide s nami aj Marko.
Peppo napísal:Bobor: to je jedno, proste to zije v lese a okusuje to karbonove kapoty...
Patres: tak este raz.
1. Chces M3 ako daily car - chyba!!! - to nieje auto do roboty z roboty, lebo dobre viem ako by taka cesta vyzerala, stale sa budes stazovat v robote ze chodis neskoro...
2. Podla toho co som pocul, chces dat do M3 vsetky peniaze co mas, ziadna rezerva - aj mala rezerva ti je na k*k*t lebo vzdy sa moze nieco pokazit.
3. Ak nemas rezervu - financu - budes jest suche rozky aby si si mohol natankovat pripadne robit aku taku udrzbu?
4. nebud premotivovany - ano, M3 chodi bokom aj sama, ale davaj bacha aby si nesiel bokom do stromu... to auto dokaze fakt prekvapit - pozri na Doda a jeho slalom - presne takto sa nema jazdit - nehovorim ze nevies jazdit ale nevies jazdit na M3.
Hovorim z vlastnej skusenosti ked sa mi parkrat stalo ze som dal jedna vela vela plynu ako tak som to udrzal, supol som dva a uz som bol dokola... mozem povedat ze prve tri mesiace som sa stale zoznamoval a ucil...
uz nebudem do teba jebat, prajem ti aby si sa spravne rozhodol a to auto ti prajem...
efendy napísal:Takže sa ide po 328-ku ??
el_dodis napísal:... a co E46 coupe?...za tu cenu (cca 7tis. eur) sa uz da zohnat a predsalen je to novsie auto a IMHO aj dizajnovo niekde uplne inde ako E36...
napr. http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/328ci-id1230952.html