Pondelok, 15. Marca 2010, 14:21
Bobrova mala taku okusanu karbonovu kapotu od vevericiek - strasne agresivne vevericky su v Kosicoch...
ta modra nebola moja, a ako pozeram tuto som nikdy nevidel...
podla mna uz nieje doba kedy sa oplati kupit M3, teda E36, stav moze byt akokolvek dobry, furt je to stara kokocina co sa bude kazit... vsetky su nad 180tis KM, akykolvek iny udaj nieje moc pravdivy, maloktora je v povodnom netuningovom/netuzingovom stave... servis mozno mala dobry u prvych troch majitelov ale pochybujem ze sa da zohnat M3 po prvom druhom majitelovi...
moja bola rok 1994 a bol som "iba" 6. na aute som spravil cca 15tis KM - co sa rovna tak 50tis normalnych - to auto slusne islo snad iba do Lipt. Hradku - spat sme sli uz ako blazni a na zraze padli za sady zadnych gum za 30 minut - ako inak sa da chovat ku M3?? proste nakladacky nakladacky... zavady ?? ani nie zavady - ziadne zakerne chyby - proste veci odisli vekom a namahou - prvy to vzdal chladic, ktory bol uz raz opravovany - nikdy veci na M3 neopravovat - vzdy menit - opravovanych chladic nevydrzal tlaky. ok, vymena za novy, iba origo v cene 12666sk. ok na chvilu pokoj - podvozok som mak KW cize pohoda. Male drobne zavady sa neriesili - stale vypisovala ze nejdu brzdove svetla, xenony som vyhodil a dal halogen, otackomer sa zasekaval, drobnosti... dalsia vazna chyba, elektricky predhrev - bum bac, drifty a voda na ceste--- sup sup 300€ oprava. ale jebat. 3km po ceste zo servisu - jednotka z miesta - bum. prevodovka v .... a ostatne veci okolo toho... prevodovka, drziaky hlinikove, kardan, hurdy, vyfuk pleskol po lamdach atd atd... cena opravy cca 1500€...
stare auto, malo jazdene ale vysoke naklady na udrzbu...
za cca 15tis KM investicie cca 2200€ + za 15tis KM 3krat vymeneny olej - parkrat voda + chladiaca - a nespocetne mnozstvo gum...
je to malo, ci vela ? tazko povedat, ale mozem povedat ze stalo to za to, je to auto ktore sa vam odmeni pri kazdom stlaceni plynu (ak samozrejme nieje pokazene)
a to nehovorim ako klesla za dva roky cena