ja neveim kamo

ako dakto spominal kupovat najdrahsue auto z modelovej rady ( udajne v cukrikovom stave ) na daily car podla teba denny cukrik je hovadina. kupis to a zistis to sam...
parkovanie pri obchdoakch, otrieskane boky od dveri , pice co nevedia parkovat, zima slovesnek šutre-hned vsetko opiskovane, svetla kapota...obcas dakto v kolone nedobrzdi, obcas krupobitie -toto vsetko su nastrahy denneho jazdenia... mal som take auto a vzdy ked som ku nemu išiel tak som trpol ci na nom daco nebude zničene...
teraz: mam 1x non bmw auto, ford galaxy 7miestne, velka TDI blbost, na festoch v tom mozes spavat, zere to do 7L nech jazdis akokolvek, ked chces daco preveist dajaky ND alebo ta babky otravuju vsetko co treba narves to tam, dazd ani sneh mu nevadia-lebo to nevadi ani mne, ci do dakto dakde šuchne alebo buchne dvere mi je tiez jedno...
druhe auto si cukrikujem e30coupe, chcem ho dostat do stavu ako islo z linky investicia + - ako tvoj cenovy rozpocet, a teda riadne si rozmyslim ked bude to auto hotove ci na nom pojdem do tesca na rožky, alebo ho necham dakde stat osamote, ked pojdem na chatu s partiou...nehovoriac o tom ze keby do mna dakto tukne tak pri 15-20rocnom aute ti poistovna zaplati tak 1/6 realnej ceny tvojich nakladov...
na tvojom mieste ked mas rad e36, kup si mpower, uži si ho vikendovo a hičkaj ho, ked to raz budes predavat ci za rok-2-5...tak vzdy to bude Mpowa ktora si drzi cenu..a omnoho menej stratis na cene ako keby si mal iba 2.8..a na behacky do roboty a do tesca si kup daily car velkostne ako podrebujes...
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe