... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Tak konstrukcia vypada slubne . Ja som jazdil v sedacke za 100eur uplne obycajnej a fpohode , ak das dobre 4bodove pasy neni o com , ani sa nepohnes .
Nechces inac kupit hydrauliku? :) Kupoval som to do mojho auta ale nikdy som ju tam nenamontoval , nova stala 120e je to steelpro , mozem dat aj fotku ak chces .
Dam ti ju za 90e .
Mimo napísal:porzi dracikov pribeh, tam spominali chalani nejake skrupiny za dobru cenu, aj drako bude minimalne jednu brat :)
cretino napísal:vyzeraju celkom slusne, akurat podla tej odporucanej vahy je to pre mna slabe :)
Mate s tymi sedackami niekto aj realne skusenosti? Ja len, ze tie sedacky a pasy budu jedina vec co ma v pripade nehody moze zachranit - na tom by som velmi nerad setril, lebo stat sa moze fakt kadeco a Polsko v mojich ociach nie je zarukou kvality - samozrejme sa mozem mylit v tomto pripade
Tie momo maju FIA homologizaciu, to je v mojich ociach silne plus, ale rozhodnuty este nie som..
cretino napísal:pojdem sa pozriet do cobra tuningu, tam by mohli mat nieco vystavene..
kde este v okoli BA su podobne predajne? dajte nejaky tip