... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
sarvi
Autor témy
Auto: E46 330Ci
Kraj: Bratislavský

Dovoz z Nemecka... oplati sa ??

Nedeľa, 3. Júna 2012, 23:35

Caute

Rad by som dostal par rad ohladom dovozu auta z Nemecka... Robim tam uz 8 mesiacov :D a vidim ze tie auta tam jazdia v tiptop stave vacsinou... Ale ked sa pozrem na mobile.de tak moc v nich ani nevidim rozdiel niektory si pytaju 10k ojro za BMW s manualnu klimu a sedackami ktore som v kupeckach ani nevidel... Kazdopadne ked vyriesim problemy s vodicakom... tak musim its do druheho auto segre som nechal za maturitu moje stare :D a je uplne jasne ze to bude BMW, xsaru som si kupil len kvoli tomu ze som sa ptoreboval an niecom naucit jazdit neco s prednym nahonom pomalse atd... Ale teras ked som ready bla bla bla idem si pre BMW spat k tomu co som chcel... Kde konkretne je dobre ist do Nemecka aby ma neobtahol nejaky turek ? a kto z fora sa tomuto venuje/co to stoji ak by siel so mnou aby som predsa len nekupil nieco rozbite co bude len zrat peniaze... Co by som chcel E46Coupe (ked mi prepne cabrio) najlepsie minimalne 2001 rocnik s M54 motorom, milujem benzin ale laka ma spotreba s dieslom :D to uvidim podla situacie, vyhrievane sedacky, automaticka klima, koza, laktova opierka,HK hudba... proste poradnu vybavu... problem je v tom ze vidim auta za 8k ktore nemaju ziadnu vybavu pomaly respektive slabsiu a tie iste s pomaly full vybavou a neviem co si mam o tom mysliet... tak by som bol rad za Vase rady co sa tohoto tyka... Cena ? keby som sa zmestil do 7 litrov za auto + prevoz prihlasenie bla bla bla.. bolo by to fajn ale tak ked bdue poradny kusek tak samozrejme prihodim :D... Takze ide mi hlavne o to ze ci sa mi oplati ist do Nemecka alebo zozenem taky kusecek dobry aj tu a hlavne SKUSENOSTI ake s tym mate ratam s investiciou do auta su to asi najlepsie investicie :D ale ne ze budem muset kazdy mesac vrazit 5kil do nahradnych dielov...

KejSi
Auto: BMW 320d touring e91
Kraj: Prešovský

Re: Dovoz z Nemecka... oplati sa ??

Pondelok, 4. Júna 2012, 01:17

V nemecku sa mi uz vobec nezdaju byt auta lacnejsie ako u nas- stav je ina vec. 5 a pol roka dozadu som tam kupil VW boru ktora ma teraz 320tkm a jedine co trebalo bolo tesnenie pod hlavou valcov. Dobre auto, ale laska o nebola- isiel som do BMW. K otazke- podla mna sa do nemecka uz tak neoplati ist po auto, ale to ty nemusis kedze sispominal ze si tam- maj oci otvorene a pockaj si na nieco zaujimave... Vyborny pristup aj vyber aut maju v autohus.de, tiez som tam nieco bral pred casom a 100% spokojnost, ale tam potrebujes aspon 10 000e, idealne este viac

sarvi
Autor témy
Auto: E46 330Ci
Kraj: Bratislavský

Utorok, 5. Júna 2012, 15:50

No ale ja budem v Nemecku uz len posledny mesiac a tie bazare tu moc nepoznam a co sa tyka technickeho stavu tak sa v tych autach az tak moc nevyznam takze by som to predsa len radsej riesil cez niekoho kto by mi s tym vedel pomoct... ale tu na klube som videl tiez pekne kusky... napr :
http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/330 ... 94069.html
alebo
http://bmw-rad-3-cabrio.autobazar.eu/33 ... 49211.html
Obe su myslim aj na klube v bazari a na prvy pohlad vyzeraju dobre samozrejme som ich nevidel a nesiel som v nich...tak ci sa mi vobec oplati ist do Nemecka pre auto alebo radsej pockat a kupit si ho rovno tu...
Skorej ide to ze som lenivy sa tam trepat kvoli autu ked na SR ho mam kupene za hodinu... :D

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 5. Júna 2012, 16:46

Ked planujes doviezt auto z nemecka mal by si pocitat s tymito nakladmi, plus samozrejme este vybavovacky okolo prihlasenia, najmenej tri dni.

Nemecke prevozne znacky na 5 dni - 95€
preklad TP 20
KO 97
STK+EK 35,5
recyklačný fond 66,67
prihlásenie - kolky 106
EČ a prihlásenie 66
STK+EK adm. 19

spolu: 505€

este k tomu zrejme rakuska dialnicna znamka(7,9), nafta za dovoz..

Treba dat hlavne pozor od koho to auto kupujes, pretoze vela bazarov v nemecku maju turci(tzn. ako u nas keby si kupoval od cigana), takze tiez to moze byt pochybne auto a nie ziaden cukrik, obzvlast ked ako pises sa do technickeho stavu nevyznas. Tu v inej teme bol odkaz na cesky clanok o kupovani auta v zahranici. Skus pohladat. Vela stastia :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní