... všetko o BMW ...

patres napísal:Tak co ja viem nemusi to byt zrovna secko od BMW, ci?
eko.fresh napísal:
Musi
ale nejaký tip čo kúpiť mladej by sa zišiel Mimo napísal:#-o ale nejaký tip čo kúpiť mladej by sa zišiel![]()
len nie klúčenku bmw, lebo potom mi už nedá...

no mojej s bmw leziem už tak na nervy,že ani mne nechce nič bmw dávať
takže kebyže jej ja šupnem trebárs tú klúčenku tak by som asi skončil
kua, minulý rok si vybrala na jeseň žehličku na vlasy tak som mal na vianoce klud
normálne aj tých pár mesiacov vydržala Mimo napísal::-k no mojej s bmw leziem už tak na nervy,že ani mne nechce nič bmw dávať![]()
že stačí kolko ja míňam na nehotakže kebyže jej ja šupnem trebárs tú klúčenku tak by som asi skončil
![]()
kua, minulý rok si vybrala na jeseň žehličku na vlasy tak som mal na vianoce klud
normálne aj tých pár mesiacov vydržala
Ja mam tiez podobny problem o aute ani pocut nechce ale vozit to by sa vozila furt ancijasa jej...Sice teraz mame akoze rozchod ci pauzu tak sa nemusime vodit za rucicky a podobne blbosti ale aspon da
...Takze som spokojny... Mimo napísal::lol: noo sakriš zaujímavé, aj ja chcemasi jej pošlem link nie?
![]()

dracik.bmw napísal:Hmmm kamo tak to sme na tom rovnakoJa mam tiez podobny problem o aute ani pocut nechce ale vozit to by sa vozila furt ancijasa jej...Sice teraz mame akoze rozchod ci pauzu tak sa nemusime vodit za rucicky a podobne blbosti ale aspon da
![]()
...Takze som spokojny...