... všetko o BMW ...
sandrito napísal:Asi sme OT, ale náhodou za 5k by to mhola byť super kúpa. Pokiaľ bolo auto totálne vytopené, tak v žiadnom prípade by som to ani len neskúšal naštartovať. V tom prípade by to čo do mechaniky mohlo byť vcajku, motor, brzdy, kolesá, nárazníky, svetlá atď. atď. a už sme v pohode na 5k €Ktovie vyzerá, že je to pekne vyčistené...aspoň na podlahe vidno pekné pásy po tepovači vysavači....to by som bol veľmi zvedavý, že ako sa to správa, či to vôbec štartuje, alebo elektronika je komplet v pi...a keď to aj niekto kúpi tak či len za cenu nd, alebo dostane nejakú záruku? v prípade, že to nejako poriešili, keď sa to vôbec dá takto poškodené auto spojazdniť...veď keď u nás bola povodeň tak sa dali vytopené auta v pohode kúpiť výrazne podozrivo lacno.....no ktovie ako dlho boli po kúpe v prevádzke... apropó to vizerá skôr ako keby stálo na mraze teraz z tej foto....
voMacK napísal:A kto by to zaplatil? Pochybujem, zeby niekto vedel spravne potahat komplet elektriku v G30. To musi byt cista sialenost, extremne casovo a financne narocna.
voMacK napísal:A kto by to zaplatil? Pochybujem, zeby niekto vedel spravne potahat komplet elektriku v G30. To musi byt cista sialenost, extremne casovo a financne narocna.
PetoK napísal:Pokial to bolo vytopene, oprava elektroniky je nemozna... tam budu na totalku zhnite vsetky kable vratane konektorov, pinov, uplne KO kadeco, prehnite dosky jednotiek... proste nemozne, aby to bolo rentabilne. Ziadna jednotka v aute nema krytie IP68, aby to prezila.
//MPower napísal:znamemu (sice nonBMW ale to je fuk) zatieklo k poistkam, opravil to (upchate odtoky), vsetko vycistili, vysusili, paradicka, po nejakom tom roku zacalo kadeco sporadicky skratovat, kukol do tej krabice a vsetko nakomplet zaoxidovane zelene, cize vytopenym autam by som sa radsej vyhybalKonektor ti nezhnije za dva dni kde je namočeny.. Neboj poznám autá čo mali nad strechu vody a jazdia :)