... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:e65? :-O nieje to pomaly o dve dekady mimo?odporucas tu absolutne s prehladom najhorsiu sedmicku vsetkych cias, a hlavne asi najnespolahlivejsie auto z tej doby od bmw, vdaka fantastickej elektronike..
motorista napísal:tak sa vratme k tomu NACO potom do tejto temy reagujes? NIKTO sa ta nepytal na to co by si ty v tvojej pochybnej hlave vyberal pre seba, a uz vobec sa nikto nebavi o 20 rocnych crepoch, lebo v cene za ktoru vybera OP by si mohol tych E65 kupit tak 4-5 kusov.Prosím ťa čítaj čo cituješ a do čoho sa obúvaš lebo pôsobíš nesústredene a intelektovo znevýhodnene. A nielen ty.
Napísal som dostatočne jasne:
"Ja by som si vedel nájsť E65 na takéto účely, ale odporúčať to nebudem"
BTW v rámci mojich rozhodnutí nemám kritérium 2017 a novšie, a o typických slabých miestach E65 som niečo zachytil a aj tak by som si vyberal práve z nich.
Snáď na druhý pokus po lopate už posolstvo pristálo. Ak nie, porucha je vo vašom prijímači
boborjelotor napísal:dobre napisanenikoho neprekvapuje, ze o e65 vies varene hovno, a na zaklade toho by si si ju aj tak vybral. nejaky novy trik v rukave sa nenajde? okrem kuzla zminzutia, to by si nam mohol ukazat.
OP by si okrem toho, aku triedu auta vlastne chcel, mal ozrejmit aj ake prevadzkove naklady je ochotny znasat. Krmit X5 aj pri rovnakom motore ako napr. v pajte bude nieco ine, obuvat to, obyvat r20 runflaty na X5 bude tiez kus drahsie ako pneu na pajtu/sejtu, ak niekto, vyhladovo ked koronka utlmi, bude jazdit rocne 30k tak rozdiel v nakladoch bude znacny, ak niekto jazdi 7-8k okolo chotara je to viac menej jedno. ale 90% ludi co kupuju auto si toto proste nechce zratat, ci bude tankovat za 100 eur 3 alebo 4x do tyzdna, od stola sa to javi trosku inak ako potom ked cinkaju notifikacie z ibankingu na pumpe. a potom na 2 tonove auta obute pneu linglonq supreme leader 4000. hlavne, ze ncap milion hviezdiciek.