... všetko o BMW ...
boborjelotor napísal:toto mi uslo ze je tam /2 roky veru.. alebo som na to proste zabudol. tak moja chybaako by to fungovalo s jednou vymenou oleja za 5 rokov ked predpis je 30k/2 roky? co si to pocita urokovou kalkulackou na pozicky z postovky?
pri mercedese je ten 1 rocny interval vyhodny pre ludi s malym najazdom, pretoze aj ked najazdis len 5000km rocne, ten olej ti vymenia kazdy rok.
robino napísal:No ja som sa na to pýtal v servise ....aj že prečo tak krátko vydržia tie zadné....a je to tým že to má funkciu sušenia kotúčov....že každých..vymyslím si 10 intervalov spustených stieracov...alebo to je napojené na dažďový senzor...systém sám "brzdí" ale len toľko aby prilozilo obloženie na kotúče aby zotrelo vodu z kotúčov- vysusilo ho...zdalo sa mi to ako úplná blbosť ale je to tak.....
sandrito napísal:Určite to je na oboch ....ale je to úplná blbosť podľa mňa.....Mne toto už príde ozaj choré....načo do tých aut, také komplikované veci dávajú, potom po rokoch len zbytočné starosti.... a predné netreba sušiť? Len na zadných je to sušenie?
starynovy napísal:+1Tak to nijak zlozitost nezvyzuje, ABS kocka uz to ma vsetko v sebe, je to len SW vec a mozem povedat ze na Q7 v dazdi ked som to nemal nakodovane to fakt citit. Ked na dialnici za mokra dam nohu na brzdu po par km bez brzdenia nedeje sa prvu sekundu-dve nic a je to velmo neprijemne.