... všetko o BMW ...
drak napísal:Na koniec som to neľutoval že som ju nekúpil a aj 5 sedan mi bola mala a kúpil som touringa :).Vies ale toto auto ked chces tak to ber tak ze kupujes ho pre seba a dozadu sadat nebudes ..jedno ako musim uznat ked mas vysku 1.80 tak to tam je trocha nizke... pozri mam to odskusane vojde tam aj detska autosedacka aj s dietatom a dalo sa to v pohode ..mal som 3coupe a viem ze velkostne je to rozdiel no dojem bol taky ze trojka to mala o nieco vecie ale zas konfort sa neda vobec porovnat sestka je uplnie niekde inde co trojka vobec nedavala bola tvrda ako stolverk :) Je len jedno to co si vyberie bude to mat ...nuz a ked si ju tak velmi chcel tak si ju mal kupit :)
Hugino napísal:Sak iné ani nebolo na vyber, prečo čo naneho vieš?snáď si nekúpil toho bieleho?
Hugino napísal:Áno to je ona. Kúpil som ju za 14700€. Nevedel som odolať, vždy som chcel rýchle kombi :).tak neviem nakoniec aká bola konečná suma, ale keď mne slina tiekla po 550i, tak táto bola najlacnejšia v DE, asi tak za 11/12 bola a neviem či to čo tam mal popísané chalan nerobili ešte v Nemecku. Ale pamätám si ju, biela a šedý introš, BRC plyn a po pár mesiacoch za ňu chalan chcel 18 či 19k.....
The Stig cousin napísal:Tak bol som mrknut tu 6er. Prvy dojem z auta dobry. Vzadu je to sedenie fakt len nudzove. Podla majitela tam treba vymenit riadiacku el. volantu (nefunguje nastavovanie) a laveho svetla (nefunguje natacanie). Dalej treba dopasovat predny naraznik pretoze pri vymene svetla sa poriadne nenahodil. Na zadnom prvom blatniku troska hrdze. Kolesa su jemne odrate od obrubnikov. Motor a prevodovka mi prisli ok ale je to len nazor laika. Na cene sa da este dohodnut.
Neviem sa rozhodnut....mam z toho poriadnu dilemuEste asi pojdem mrknut tu 5er.
Ps: ta V8 to je proste uzas
Fuxxo napísal:Snad ju nepredavaszober to :-)
alebo zober moju 650ku![]()
voMacK napísal:To si bol pozriet tuto 6er? Pytam sa, lebo v iznerate pise v akom je to ppc stave a tebou spominane chyby tam vobec nezmienil...
The Stig cousin napísal:Snad ju nepredavasci?