jozko, dik za odpoved
no, aj ked to je pre zenu, moja zena je dcera autickara a moja zena :) cize ona Ti povie, aky je rozdiel medzi jazdou na predokolke a zadokolke, preco radsej 6valec ako 4valec. ako som pisal, predtym sme mali 323i a s nim bola spokojna, takze nechcem ist velmi vykonovo dole, navyse zijeme v nadmorskej vyske 1350m a kazdy den jazdime po serpentinach zo 700m. dizel tu taha ako ma, ale maoobjemove benziny nevladzu

s tou 323kou to nejak slo, ale tiez len za cenu neustaleho kvaltovania medzi 2kou a 3kou. ja do dizla pravdupovediac velmi nechcem, lebo podla mna to je motor do traktora, ale asi by bol najpraktickejsi. No po dlhom studiu sa cim dalej tym viac priklanam k 325ti a hodit to na LPG, aby boli nizsie naklady na palivo. 323ti je predsa len starsia konstrukcia a navyse som aktualne zistil, ze poistka vyjde na 323ti vyssia ako na 325ti. nechapem preco, ale je to tak. Navyse so 6valcom uz mam nejaku skusenost a co som cital tu na klube, je dost ludi, ktori mali a maju problemy s N42 motormi. a to su oba 316ti ci 318ti

inac by som uvazoval aj o 318ti, to by nam asi aj stacilo.
Trebars Ganco1 chcel predat svojho pekneho tatosa, a aj som pravdupovediac uvazoval, vyzera to auto pekne, ale ma uz dlhu dobu problem, na ktory nevie prist.
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/e46-316ti-problemovy-studeny-start-vypis-diagnostiky-t51124.html Ja si nieco take tu v Rakusku nebudem moct dovolit, lebo tu nemam zakladnu chlapcov, ktori mi pomozu a nehat do servisu znamena od 50 do 70€ na hodinu len taky fukot. Myslim, ze je vseobecne zname a mam osobnu skusenost, ze 6valce od BMW su dost spolahlive. A obcasny servis urobim na neho aj na SK.
Viac by ma zaujimal nazor, resp priama skusenost s tymi dizlami. MUsim o tom postudovat viac, mal by tam byt motor M47 D20 TU, ktory najdem aj v inych, tak skusim pohladat tu na klube nieco o nom. Este raz dik za reakciu
Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia