... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:mal som 2.0 TS a ten motor bol skvely,pokial isiel :) a mal tendenciu sa zadierat :)
Inak skoda ze 156 nebola o nieco spolahlivejsia, myslim ze dizajnovo je to stale skvele auto ...
Tiez som chcel volakedy GTV ale pri 195cm je to bez sance vo vnutri. Inak GTV 3.0 V6 je buduca klasika,urcite pojde s cenou hore ...
banned napísal:Keby bol vadny konstrukcne, tak by sa zadrel kazdy jeden motor. Mozes povedat, ze ktora konstrukcna chyba to je prosim ta?Lebo co viem ja, tak okrem toho, ze mal spotrebu oleja (pri 7200rpm by bodaj nemal), tak ludia nekontrolovali olej, tak ho proste zadreli, pripadne zle zaobchadzanie - na studena nakladacky a pod. Ved to vacsinou mladi sraci kupuju co nemaju 5 euro v penazenke na servis, potom aj tie auta tak koncia. Ja som jazdil na 2.0TS s VALVOLINE 10w40, co sam o sebe nie je ziadna vyhra, dostavala kakao kazdy den polroka a predaval som ju motor isiel stale ako sepot kvetin... Je to iba nachylne na zaobchadzanie (zohriat/vychladit) a kontrolovat olej - selenia je dobra volba.. Spotreba oleja je nizsia, a lepsie aj maze...
Dogg88 napísal:tak uz je tu viac rad ku kupe Alfy, ako 540i