... všetko o BMW ...
kkt1 napísal:A myslis ze zena vie jazdit s dieslom? Ze jej nieco hovori dvojhmotovy zotrvacnik, dochladzovanie, zahrievanie atd, nepodtacanie? Voci tomuto vsetkemu je blbuvzdornejsi atmo benzin. Okrem toho 320d nie je ani radost z jazdy, je to dieslova stara rachotina ktora bude vyzadovat velke peniaze aby to vobec jazdilo a bude s tym viac problemov ako uzitku v takomto veku za taketo peniaze.. uplne nevhodne auto pre zaciatocnika
Igorino napísal:tak to gratulujemTy si ako moja lepšia polovička asi pred tromi rokmi jej vravím pod kúpim Ti ročný Renault ona ani za svet tak sa dnes vozí na 10rocnom merc b triedy v automate a asi po mesiaci mi povedala ze už iné ako merc nechce ale trocha zmenila názor po jazde v e46
jalfons320 napísal:Ja zas nepoznam zenu co chce stare hnusne poruchove diezlove auto totalne bez komfortnej vybavy s manualom a 300tisic na tachometri.
Myslim, ze sa mi sniva asi ako to tu citam....
kkt1 napísal:Najlepsia vec co spravis ze budes jazdit do prace vlakom.
Druha najlepsia vec co spravis, ze sa poradis s manzelom a spolu rozhodnete ake auto kupit. Ako manzel by som ti odporucil nieco zaujimavejsie, co by som si pripadne mohol pozicat aj ja a vyblbnut sa na tom.Cize nejake lahke kabrio s benzinom.
Odporucam nieco taketo:
https://www.autobazar.eu/mazda-mx-5-18-id12813491.html
https://auto.bazos.sk/inzerat/94334726/ ... winTop.php
A ver tomu ze to spravi viac sluzby a zabavy ako zodrata 320d.
mám pocit že všetci muži presne rovnako uvažujete :)) presne na kabriolet ale s pevnou strechou / na margo tej mazdy/ ma nahovára manžel :))) mne sa kabria páčia ale otázka bezpečnosti , teda ako sa vtom cítiť budem bez strechy ...a ako s a stým po diaľnici bude jazdiť...
kkt1 napísal:GIVE THAT MAN A MEDAL!Najlepsia vec co spravis ze budes jazdit do prace vlakom.
Druha najlepsia vec co spravis, ze sa poradis s manzelom a spolu rozhodnete ake auto kupit
chup44 napísal:Ďakujem pekne, pozerám práve aj dnes aj z tohoto druhu. Dneska som akurát natrafila tiež na celkom pekné auto zo Šale a pozerám že ten pán PEPE poskytuje práve toto čo potrebujem obhliadku vozidla a zhodotenie stavu, tak snažím sa vybrať asi to čo budem mať istotu že je to pravé a až potom pred kúpou ho nechať kompletne preveriť,,,Záleží na stave strechy, veku auta aj ako kvalitne bola urobená. Každá má svoje pre aj proti. Pevná má zložitejší mechanizmus a je ťažšia (niekedy až 300kg), ale pevnejšia a tichšia väčšinou, plátená je ľahšia, veľakrát jednoduchšia/mechanická, no hlučnejšia a "zraniteľnejšia".
K tomu žena=malé auto, tiež to nechápem, čo poznám veľa žien, čo by práve chceli veľké auto.
A k téme, tiež by som možno pozeral po E87, to je vraj "ženské" autoHlavne, že jedno mám