... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
bmwtt.sk

Igorino
Kraj: Košický

Re: BMW pre vodiča začiatočníka

Streda, 13. Marca 2019, 14:08

Hlavne treba jazdiť rozumne a na zimu kúpiť poriadne a hlavne nové pneumatiky skôr by som sa bal toho ze keď si zvykneš na BMW tak bude ťažké presedlal potom na inú značku myslím jazdné vlastnosti keď sa v autách nevyznáš zober niekoho na obhliadku a maj pripravené peniažky na nejaké prekvapka co sa týka servisu lebo niečo bude treba isto opravit

jalfons320
Auto: som rozbil :(
Kraj: Bratislavský

Streda, 13. Marca 2019, 14:29

Ked velmi nasnezi pojde na vlak, je tam toho :)
Ano nieco treba mat bokom. Pocitaj s tym, ze 320d za 5 litrov bude mat na zozname zotrvak, brzdy, tlmice, ramena, naftove cerpadlo, osvacane predne sklo, nejake tie pozalamovane kable, problemy s abs senzormi, hlucnejsiu prevodovku , diferak atd. Ak teda nenajdes auto kompletne poservisovane, co pri aute za 5 tisic nebude.
Nie su to komplikovane a az tak drahe veci, ale casom to to isto bude treba riesit.

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre

Streda, 13. Marca 2019, 14:35

aky odbornik sa stal z alfonza :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

jalfons320

Streda, 13. Marca 2019, 14:40

hej no, vlastna skusenost, nastastie uz len davna minulost :)

Mia27
Autor témy
Kraj: Žilinský

Streda, 13. Marca 2019, 14:42

no super ďakujem za povzbudenia sobotu ho pôjdeme teda omrknúť, ešte ma napadla taká vec auto je v KE, ja sa priznám že čo sa týka technickej stránky nerozoznám v akom stave je vozidlo a som si vedomá že každý bazár má len top stav, ale neposkytuje Regnum Bavaria alebo nejaký servis prehliadky, resp. žeby to auto pozrel a povedel či je dobré zlé a čo bude treba meniť?

kkt1

Streda, 13. Marca 2019, 16:20

Hugino napísal:
úvaha, že dízel by si žena nemala kupovať, ty si fakt patrón....
A myslis ze zena vie jazdit s dieslom? Ze jej nieco hovori dvojhmotovy zotrvacnik, dochladzovanie, zahrievanie atd, nepodtacanie? Voci tomuto vsetkemu je blbuvzdornejsi atmo benzin. Okrem toho 320d nie je ani radost z jazdy, je to dieslova stara rachotina ktora bude vyzadovat velke peniaze aby to vobec jazdilo a bude s tym viac problemov ako uzitku v takomto veku za taketo peniaze.. uplne nevhodne auto pre zaciatocnika

jalfons320

Streda, 13. Marca 2019, 16:45

pardon, ze som tak smely, len uvazujem. Nedalo by sa kupit nieco novsie spolahlivejsie farebnejsie ale hlavne nie od bmw?
Skratka take ňuňuňu auticko napriklad benzinove Clio alebo take daco? Henten sedy sedan z kosic ma okrem bohvie ci funkcneho vyhrevu sedaciek 300 na tachaci a vybavu asi ako trabant

Mia27
Autor témy

Streda, 13. Marca 2019, 17:12

no jasné privítam akúkoľvek radu :) mne osobne ešte ešte okrem sedanov celkom sa páčili aj Peugeoty ...hlavne 207 CC a 307 CC :)
skrátka niečo okolo plus mínus 5000 € ...na začiatok..
viem že vyberať podľa dizajnu je hlúposť ale skrátka neviem si pomôcť ale to šedé košické ma oslovilo :)

Pilifo
Auto: BMW E61 530d
Kraj: Zahraničie

Streda, 13. Marca 2019, 17:35

Tá trojka z Košíc nemá absolútne žiadnu výbavu, dokonca ani multifunkčný volant či automatickú klímu, čo ti síce nutne nemusí vadiť, ale ak budeš za rok rozmýšľať nad kúpou novšieho auta, tak toto auto bude skoro nepredajné. BMW je zaujímavé hlavne kvôli tej výbave, ktorá z toho auta robí zábavnejší stroj oproti koncernovým autám.

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Marca 2019, 18:58

Zadnokolky by som sa tiež nebál. Ja mám po 2 zadnokolkách strach jazdiť na prednokolke :D ... možno také odporúčanie pre začiatočníka... ak sa nemýlim, tak už aj na slovensku sa dá ísť na školu šmyku, myslím že by to bol super darček aby si sa zoznámila s autom a zistila čo od neho čakať a ako reagovať na prípadne vzniknuté krízové situácie. Hoď typ priateľovi a bude mať po probléme s vyberaním darčeka na nejaký sviatok (poďakovať mi môže neskôr ) :D

čo sa výberu tíka, skús osloviť tunajšieho užívateľa Peqpek... reagoval ti tu na príspevok na prvej strane, má veľké skúsenosti s obhliadaním áut a vie ti ušetriť nemalé peniaze a aj poradiť s výberom.
Pri týchto autách je veľmi dôležitý predchádzajúci servis, ak bol zanedbaný bude ťa to stáť kludne aj tolko koľko plánuješ dať za auto.

Takže šťastnú ruku :)

Mia27
Autor témy

Streda, 13. Marca 2019, 19:05

no ak je to ozaj pravda že zadný náhon nerobí problémy ak človek jazdí s hlavou tak ako seba poznám myslím že žiadne rýchlostné preteky alebo neopatrná jazda u mňa nehrozí :) fíha tak to ma nenapadlo..mohlo by to byť zaujímavé ako sa človek cíti keď je práve v tom šmyku a čo to robí :) a ďakujem za tip ak pán vie poradiť budem veľmi rada...

Mia27
Autor témy

Streda, 13. Marca 2019, 19:07

PeqpeK napísal:
N47 si myslel

pekný deň ak vás môžem poprosiť Vás označili za najzdatnejšieho mohli by ste si prosím Vás pozrieť tieto 2 inzeráty, čo na nich hovoríte?
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-3-320- ... 70798.html

prípadne ešte tento z púchova ale čo má odrádza sú už 4ria slovenskí majitelia a tuším som to Vin už videla aj tu na fóre :)
https://www.autobazar.sk/17235191/bmw-r ... -163k-a-t/
Ďakujem krásne

jalfons320

Streda, 13. Marca 2019, 21:31

Prepacte ale neda mi.
Co povies na nieco taketo:
https://www.autobazar.eu/renault-clio-i ... 45421.html
Popros slusne zlavu na poistku a prvu vymenu oleja a si vysmiata, na tych par km z PB do ZA je to idealne a pekne auticko pre cerstvu soferku.

Mia27
Autor témy

Streda, 13. Marca 2019, 21:51

Ďakujem za tip :-)) ale totiž to tieto maličké autíčka si neviem nejako k sebe predstaviť...asi by som sa necítila úplne komfortne v úplne maličkom autíčku ..plus plus radšej diesel a ešte taká moja averzia voči renaultom..nechcem nikoho uraziť viem že Renault má dosť fanúšikov ale mne sa teda absolútne to auto ani znak nepáči :-/

jalfons320

Streda, 13. Marca 2019, 22:13

OK. Az teraz mi to doslo, ze si z nas strielas :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných