caute chlapi,
po precitani tohto vlakna som zistil, ze skypco je clovek ktory sa vyzna a vsetci mu doverujete, preto by som aj ja rad vyuzil jeho cenne skusenosti a spytal sa na par aut :-) chcem kupit E46 330D v plnej vybave s kompletnym mpaketom..a este musi to byt facelift s 204 konovou verziou..a nedoknuta seriovka :-)
zatial mam na hladaciku 3 kusy (na slovensku samozrejme ani jeden, vsetky maju zazracne menej ako 150 000km

)
takze prvy kusok by bol
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=139979980&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&minPrice=9000&maxPrice=11001&siteId=GERMANY&features=LEATHER_SEATS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=CRUISE_CONTROL&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=cz&pageNumber=1dalsi kusok je
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=140769113&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&minPrice=9000&maxPrice=11001&siteId=GERMANY&features=LEATHER_SEATS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=CRUISE_CONTROL&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=cz&pageNumber=2no a najviac sa mi paci tento, kedze je iba zo zlina a vyzera velmi velmi slusne, pozeram nanho uz dva tri tyzdne a ziadnu chybu som na nom nenasiel..
http://www.sportovnivozy.cz/10754-bmw-3-330d-m-packetpravdupovediac, nevidel som este e46 s vacsou vybavou ako tento :-O jedine co som si chybol ze mu chyba je stresne okno, ale mne by zrovna nechybalo..
jedina chyba je cena

pretoze urcite chlapik vie co predava, preto tam ma taku cenu (v prepocte vychadza na 13400€), ale je to priliz vela aj za take auto, kvoli tym kilometrom.. myslite ze je sanca ho zjednat na 280 000 ceskych? (cca 11000€), popripade 11500 alebo mozno aj 12000.. je sanca ze tam to auto bude este do konca februara? ja mam taky pocit ze kvoli tej cene hej.. kedze ho pridal na vianoce takze je to iba mesiac teraz..
edit: nasiel som jednu chybycku, drobna premacklina na vodicovej strane na zadnom blatniku, ale mozno je to len opticky klam a ked aj nie, tak to je detail..
este dalsia otazka, je lepsi automat alebo manual? lebo cital som par vlakien, ale kazdy tvrdi nieco ine :-) pri tychto modeloch? kazdopadne sa mi viac paci touring, pride mi stylovejsi, ale zobral by som tu limo zo zlina, lebo to mam 150km a lacnejsi dovoz..
som si vedomy toho, ze E46 s najsilnejsim dieslom v cukrikovom stave nekupim do 10000€, preto radsej dolozim tych 2000, co neni az tak vela a bude to tip top kusok a nechcem sa uponahlat..
p.s. ked mate niekto nejaky podobny kus v dohlade, tak dajte vediet, mail mam v kontakte :-) do konca februara dufam ze budem mat zozbierane peniaze, takze potom sa ide na to cim skor :-)
p.s.2. sorry za tie linky, ale neviem ako na tychto forach skratit otrasne dlhe linky z mobile.de

dakujem velmi pekne za rady a dufam ze sa mi to podari, stat sa konecne celnom bmwklubu :-)