Utorok, 3. Mája 2011, 20:08
Konecne zdravy a zriedkavy usudok v tomto klube. Kto ma vazny zaujem, tak sa na auto pride pozret, bud sa mu zapaci, alebo nie a kazdy sa staram o svoj bordel pred dverami. Je to odvaha a drzost najvyssieho stupna vobec si dovolit nevhodne poznamkovat cudzi inzerat, ale bude to asi tym, ze vacsina "ucastnikov zajazdu" su tu este chlapci.
Potencialny zaujemca-budici majitel musi byt totalny "pacient" fanda, na taketo auto. Mal by mat nastudovane vsetky info o tomto type, vediet do coho ide a musi do toho ist bez akychkolvek pochyb, obav zo spotreby a co ked sa mi to pokazi...
Ako sa vravi u CZ bratov: bez peněz do kšeftu nelez. Ak toto nesplnas, tak snivaj svoj sen dalej, ale ja som ho zil.
To nie je zasrana, seriova E34, to je M5 rarita rucne vyrabane auto a to je vec, ktora by ta mala tesit, ze to vobec vlastnis.
Budem sa opakovat, ale mozem sa aj k jadru teda k cene vyjadrit: ked to bolo za 5.000 e, tak to bolo drahe a ked to je za 3.500e, tak to je uz podozrivo nizka cena, za ktorou slovak hlada hned negativum, ale podla seba sudim teba.
Ak sa teraz niekto pytas, preco to teda predavam, tak vytvaram miesto pre vykonnejsi kus a termin ma uz naozaj tlaci.
V pripade naozaj vazneho zaujmu som k dispozicii na tel.vid.inzerat. Ak sa chce niekto len povozit, tiez nie je problem, len bude bezat taxameter.