... všetko o BMW ...
milos napísal:Tak, tak, tvoja predna kapota sa pysi na mojom aute.
tomasbmw napísal:ja si seriozne jednanie ktorym sa tu prezentuje predajca predstavujem inak, osobne by som ho od neho po takychto prispevkoch to auto nekupil ani keby bolo za 500 eur..
inak auto je tazko predajne na nasom trhu... chce to cloveka ktory neriesi financie, ani garaz kazdopadne je to celkom klenot ak je v dobrom stave...tak snad sa predaj vydari...
Cosmo napísal:
To si nemal pisat, zle jazyky teraz zacnu tvrdit ze ked si zhanal kapotu tak to bola urcite totalka polepena spredu burana, rovnane nosniky...... Pritom malokto by sa so zenou aj dietatom vliekol pre kapotu z LM do TN lebo ti ju v servise poskodili resp. ohli rohy
asi tak
. Drzim palce pri predaji a dufam ze sa to auto dostane do dobrych ruk
venox napísal:Nevrtam, len ma to zaujimalo
Len som sa cudoval , ze to nikto nejde zobrat.... taku petelicu ako M5! Boze moooj a za taku cenu.. Ihned by som isiel ponu! Byt este slobodny....... kua Kazdy den ju obzeram a snazim sa vnutorne presvedcit CHOD HO ZOBRAT!![]()
![]()
Bohuzial je zatial vela veci proti ako len moje nadsenie. Skodaaaa pre mna - taka kupe uz nebude!
jararak napísal:ja som to uz rozpisoval aj na fb, bohuzial 3. bmw nemozem na dvor dotiahnut ked na 2. nemam ani sekundu cas a uz vobec nie garaz/priestory (financie boli a budu len niesu :)
bol som v nedelu v liptovskom, zvazoval som ci sa neozvem, zeby som sa prisiel aspon pozriet na ten klenot, ale radsej som nevolal, zbytocne by som ta uberal o cas a ja mal zbytocne dilemy
tomasbmw - nadherny prispevok od niekoho co ma doverihodnost na klube 0
milos - tebe zelam pevne nervy pri predaji a auticku nech dostane normalneho majitela, poznam osud jednej e34 m5 ktora tyzden po kupe objimala stlp.
milos napísal:
Nie si ty ten, co chcel vymenit za Octaviu?
BMino napísal:milos: vela stastia pri predaji a pevne nervy...
nic si z toho tu nerob, aj tak vzdy ty co sa do toho najviac seru len zavidia![]()
keby si to daval zadarmo, aj tak by bola kopa blbych reci